reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka ja używałam syna mam zdrowego wiec pewnie bezpieczne :)

Lenaka o kurde :/ chociaż ja na szkole rodzenia miałam taka gwiazdę ktora spotkałam na porodówce potem i co zrobiła jak dostała skurczy ? Poleciała zrobić paznokcie do porodu wtf?!

Ssalam ten *spam*, rzeczywiście pani w aptece się nie mylila nie pomaga. Wypilam herbatke z całą cytryną i sokiem malinowym a przed snem jeszcze wypije mleko z miodem i liczę że jutro będę w pełni sił :D

reklama
Pyzia :D Ty wiesz co ja przeczytałam ? :D Że masz jabola :D:D:D
Też mam brzoskwinie - no zdrowie ! :)
aniay - z tymi testami jest tak, że przy becie 400 jednostek wyszła mi blada kreska ledwo widoczna ... poczekaj jeszcze ... <trzymam kciuki> -ja testom zbytnio nie ufam.
Ja raczej z tych nie pijących :) Czasem piwko albo jakiś dobry likier,a z jaboli juz wyrosłam :p :D

Ja mam D-E w zależności od firmy.Tak więc więc od większych to mi chyba kręgosłup już całkiem wysiądzie,no ale cóż cierp ciało co żeś chciało ;)

A co do rozniaru to ja nawet nie wiem chyba c. Ale pewna nie jestem. Zawsze kupuje I mierze wiec naprawde nie wiem. Ale siara :-)

Kochane dziekuje Wam za wsparcie,za te wszystkie slowa, ktore podtrzymuja mnie na duchu!!!z calego calego serducha!!!:*:) chcialabym pocieszyc was wszystkie w waszych trudach ale sama jestem w takim dolku ,ze brak mi slow na to wszystko :( lekarz mi mowi gratuluje..a ja nawet nie zareagowalam na jego slowa,dopytujac tylko ciagle co dalej z tymi torbielami..
Aguś :*:*:*

Tak apropo rozmiarow :-)

Załączniki

• 1457385526432.jpg
    1457385526432.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Kochane dziekuje Wam za wsparcie,za te wszystkie slowa, ktore podtrzymuja mnie na duchu!!!z calego calego serducha!!!:*:) chcialabym pocieszyc was wszystkie w waszych trudach ale sama jestem w takim dolku ,ze brak mi slow na to wszystko :( lekarz mi mowi gratuluje..a ja nawet nie zareagowalam na jego slowa,dopytujac tylko ciagle co dalej z tymi torbielami..
Aguś :*:*:*
Izunia nie myśl teraz o torbielach tylko o tym szczęściu jakie się w tobie rozwija :)
Niestety potwierdza się jedna zasada że w naszym kraju jak nie zapłacisz to cię w dupie mają.
Ja leczyłam się cały czas na NFZ i dupa blada,a jak poszłam prywatnie to usłyszałam że przecież będę miała dziecko...Iza jak ci kasy nie starczy na prywatne wizyty to zastawię mój piękny,fioletowy aparat fotograficzny w lombardzie :D ;)

Do góry