reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jej... Móżdżyłam, móżdżyłam i wymóżdżylam co to znaczy kp :D
Ja mam niestety rozstępy od czasu dojrzewania, jak mi cyce zaczęły rosnąć, wiec mnie juz rozstępy nie zaskoczą. :)
ja też miałam takie rozstępy i myślałam, że gorzej być nie może, a jednak.. Lekarz na pierwszej wizycie powiedział, że mam tendencje i kremy nie pomogą i tak jestem teraz caluska w tygrysich paskach :) nawet takie i szerokości 1cm, ale było warto, chociaż lubiłam trochę dekoltu pokazać :)

reklama
Mój 27dc, walczę z sobą żeby nie zrobić testu! Cykle mam 31/32 dniowe, pewnie gdybym miała jakikolwiek objaw to bym zrobiła, ale cicho z objawami, poza tym musiałby być to złoty strzał, liczba przytulanek w tym mcu - 2, ale przecież jedna wystarcza :p
Wymarzonego dnia kobiet!!

Mój 27dc, walczę z sobą żeby nie zrobić testu! Cykle mam 31/32 dniowe, pewnie gdybym miała jakikolwiek objaw to bym zrobiła, ale cicho z objawami, poza tym musiałby być to złoty strzał, liczba przytulanek w tym mcu - 2, ale przecież jedna wystarcza :p

A wiesz kiedy była owu?:)

Jeszcze chwila i zrobisz test a dwoma kreskami proszę się pochwalić ;)
A wiesz ile miałam przytulanek które dały życie mojemu bąblowi?
2 słownie dwie gdzie podczas pierwszej dostałam od męża żołnierzy wątpliwej świeżości bo po dwumiesięcznej przerwie a drugi raz po 3 godzinach to też jakby mało wartościowy teoretycznie był ten towar ;) wprost nieprawdopodobne, może to górskie powietrze tak zadziałało ;):D więc głowa do góry szanse są :) a objawy ja dopiero pod koniec 6 tc się zaczęłam zastanawiać co jest ze mną nie tak bo objawów wcześniej brak :) i dopiero załapałam że może ciąża :);) bystrzacha siedziała na staraczkach i zdziwiona że może być w ciąży ;)

Aaa kochane uprzejmie donoszę iż czuję się lepiej :) co prawda gardło dalej boli ale już inaczej niż wczoraj, muszę je nawilżac a takie ogólne osłabienie i podwyższona temperatura zniknęły :) już nawet nie mam tak spuchnietej twarzy i szyi jak wczoraj więc jestem na dobrej drodze ku pełni sił ;) jednak babcine sposoby są czasami skuteczne

Ruda chodziło mi o to że w środę masz wizytę a potem po świętach. Ja miałam tydzień temu a następnie dopiero 7. 04

Ja mam 70 E po pierwszej ciąży mi taki został jeden większy. Teraz mam nadzieję że nie urosna kolejnego rozmiaru ;-)

reklama
ja też miałam takie rozstępy i myślałam, że gorzej być nie może, a jednak.. Lekarz na pierwszej wizycie powiedział, że mam tendencje i kremy nie pomogą i tak jestem teraz caluska w tygrysich paskach :) nawet takie i szerokości 1cm, ale było warto, chociaż lubiłam trochę dekoltu pokazać :)
Aha :):) czyli moze byc gorzej... No trudno ;)

Do góry