reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka ja używałam syna mam zdrowego wiec pewnie bezpieczne :)

Nessi szef złoto :)

Pyzia do środy niedaleko :)

Iza czyli piękna ciaza !:))) super :)))) gratuluje :)
Iza torbiel to torbiel niedochodzi chyba do krwi !

Nessi 6tc :) da sie zauważyć :) ze sie wycofujesz :) na listopadowkach tez dużo paniki. O w punkt !! :) no wlasnie tez mnie to zastanawia bo tam większość wielodzietna mam wrażenie i posty jak SMS :)

Apropo imion wlasnie takich przednich pytałam na swojej porodówce jakie takie najbardziej przypalowe imie dziecko dostało to sie zaczęły śmiać ze codziennie sa takie ale mowia największym hitem był Liroy:) i o tyle ile w USA spoko imie tak w Polsce zrobili dziecku krzywdę halooł

Czarna będziesz miała będziesz !

Lenaka o kurde :/ chociaż ja na szkole rodzenia miałam taka gwiazdę ktora spotkałam na porodówce potem i co zrobiła jak dostała skurczy ? Poleciała zrobić paznokcie do porodu wtf?!

Izuś spokojnie :) Garatulacje !!! Niestety pechowo trafiłaś na takiego chama lekarza za pierwszym razem , że pewno nawet dokładnie się nie przyjrzał, że dzidzia jest. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę , że jakiś lekarz tak potraktował kobietę i jeszcze zostawiając ją samą sobie i radź sobie sama...
Jest wszystko dobrze:)

A my już na całego zaczęliśmy starania :) Staram się nie nakręcać, ale to jest silniejsze ode mnie :) Jak się uda za pierwszym razem to tak jakbym szóstkę trafiła po raz drugi :)

Hej dziewczyny,

Iza, Gratuluje bąbelka. Trzymaj się tego nowego lekarza. Trzymam kciui za pomyślność

Pyzia,Nessi i lenaka, trzymam kciuki za usg!

Nessi, mi piersi w ciąży urosły dwa rozmiary i już tak zostały.

Podczytywałam ale się nie odzywałam. Próbuję nie nastawiać się. Jestem po dwóch negatywnych testach (10 i 12 dpo) ale nie tracę nadziei.

Jeszcze dwa dni i powinno być wiadomo. Nie czuję się w ciąży ale sutki mam wrażliwe jak nigdy i codziennie boli mnie podbrzusze jakbym miała okres.

Trzymam za was kciuki i kibicuje wszystkim i każdej z osobna.

Jezu dziewczyny nie było mnie kilka godzin i tyyyyle czytania :) A nie było mnie tak długo bo trzymałam kciuki z Izę i o wiele dłużej smażyłam śledzie bo niewygodnie :D
Izunia kochana ty moja nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę <3 Przestań się zamartwiać tylko zrób jeszcze raz betę.
Czarna jeśli ten cykl bez wspomagania to w następnym się uda ;)
Lenka zdrowiej nam szybko :*
Kupiłam brzoskwinie w puszce i już mi lepiej :D
A co do paznokci to kurrrrrde właśnie mi się jeden pękł wrrrrr :p Mam jobla na punkcie paznokci :) Ale dla dzidziusia to nawet dam je sobie zerwać na żywca ;)

Pyzia :D Ty wiesz co ja przeczytałam ? :D Że masz jabola :D:D:D
Też mam brzoskwinie - no zdrowie ! :)
aniay - z tymi testami jest tak, że przy becie 400 jednostek wyszła mi blada kreska ledwo widoczna ... poczekaj jeszcze ... <trzymam kciuki> -ja testom zbytnio nie ufam.

Lena a któraś tak napisała o paznokciach? Ja tego nie widziałam :-D hehe
Może to się jakoś unormuje.
Ja do wrzesniowek dwa lata temu dołączyłam w trzecim mc ciąży ale jakoś nie pamiętam tego. Było całkiem ;-)
.
No niestety tak napisała ale nie będę z nicku przedstawiać w sumie może i dobrze że nie widziałaś nie nabrałas takiego zniechęcenia jak ja bo już sobie opinię wyrobiłam, zresztą więcej tam było takich laseczek co mają dość osobliwe priorytety ale cóż może jestem zbyt wyczulona na próżność ;)

reklama
Do góry