reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jestem Shiira, czytam Was na bieżąco ale miałam tyle problemów że nie miałam ochoty się odzywać.
Widziałam gorącą dyskusję, ale też mi się nie chce na ten temat wypowiadać. Może jedynie tyle, że chciałabym się pochylić nad kobietami które już nigdy po urodzeniu dziecka nie mogą wrócić do pracy zawodowej ponieważ ich dziecko wymaga całodobowej opieki bo jest niepełnosprawne. Wielki ukłon i szacunek dla tych kobiet, pewnie też przed ciąża i w ciąży miały plany, niespełnione ambicje zawodowe i chęć kontynuowania kariery ale nie mamy wpływu na to jak nasze życie się potoczy. Gdzieś jest jakiś ktoś kto decyduje o tym za nas i choćby się nie wiem jak bardzo temu sprzeciwiać on zrobi po swojemu.
Więc Lux planuj sobie spokojnie a życie i tak wszystko zweryfikuje.

Jak wspomniałam miałam tyle problemów a co za tym idzie nerwów i stresów że boję się czy z maleństwem jest wszystko dobrze. Wczoraj zaczęłam 10 tc a od jakiś 4 dni nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, zero mdłości i strasznie się martwię. Dziś na 18.20 wizyta u gina, oby było wszystko w porządku, staram się nie denerwować i powtarzam sobie że na pewno jest wszystko dobrze z maleństwem.
A jak Wam dzień mija?
Ktoś dziś testuje?

Lenaka na pewno będzie wszystko dobrze! Ja też przez cała ciąże nie miałam dolegliwosci ciążowych a synek się prawidłowo rozwijał:) Tylko że u mnie co chwile pojawiały się plamienia.... więc stresu się przez nie najadłam że ja dziękuje...

5-9 dzień cyklu po dwie tabletki CLO na noc. W sobotę skończyłam brać.

To w tych samych dniach cyklu co ja poprzednio:) tylko ze ja brałam tylko jedną tabletke.. (ale mi takie dawkowanie przyniosło szczęście go Gabryś się w pierwszym cyklu z clo pojawił;)
Ale nie martw się, teraz mi ginka dowaliła dawkowanie od 2 do 9 dnia cyklu (także będę się świeciła od clo):p

Czesc skarby. Ja już po usg. Jajniki pelne malych pecherzykow ale w lewym wyraznie widac dominujacy I dobrze wyscielana macice wiec nie jest zle.
Nie dalo sie niestety sprawdzic czy jestem przed czy po owu.
Pyzia, trzymam kciuki.

Ovli ale pyszności :-D marzę o takich nalesnikach :-o

Lena kciuki za wizytę będzie dobrze &&&

reklama
Do góry