reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wie .. ale nie daje wiary zupełnie. My nadal oszołomieni. Moja mama przecież od wczoraj wie, ale dopiero jak zrobiłam bete to uwierzyła.

Ja mierze zwyklym elektronicznym termometrem I pieknie widac skoki temeratury.
Mi tempka dzis rano skoczyla wiec za 11 dni testuje)

Nessi gratuluje!!!!!!
Trzymam kciuki !!!
Dzięki za info :) ja dopiero zaczynam, dzisiaj u mnie dopiero 4 dc
No to mam nadzieję, że za 11 dni będą piękne dwie krechy :D
I za Ciebie kochana też trzymam!

Dzięki za info :) ja dopiero zaczynam, dzisiaj u mnie dopiero 4 dc
No to mam nadzieję, że za 11 dni będą piękne dwie krechy :D
Ja mam kazdego dnia budzik na 6 nastawiony I termometr pod poduszka. Jak nie musze wstawac to potem zasypiam z termometrem, a jak musze godzinke wczesniej wstac do toalety to mierze przed wstaniem I pozniej o 6 w luzku. Zazwyczaj roznica jest 0,1-0 stopnia.
Pomaga mi tez jesli sledze inne objawy bo np wiem że owu miałam dwa dni temu mimo ze temp sie dopiero teraz podniosla.

Nessi beta piekna:)
Dbaj teraz o siebie i malenstwo.
Chyba wielka radosc u Was teraz w domu, tyle czekania na ten dzien:) Super:))

Staramy się cieszyć, ale jak się cieszyć jak się nie wierzy ? Mamy całe multum mysli kochana, głównie to ogromne zaskoczenie .... dzisiaj K się pytał mnie już chyba 7 razy czy będziemy miec drugiego dzidziusia. A Szogun narysował coś z nogami - wygląda jak pająk i powiesił tasmą na swoich drzwiach. Jak zapytałam co to ... to powiedział ''bobasom wstep wzbroniony''
Teście też nie wierzą ... gdybym mogła sobie wyobrazić ich minę przez telefon to zdecydowanie wzieliby mnie za wariatke.

Także bardziej radosne emocje sa na forum niż w Naszej rodzinie. Myślę, że po pierwszym USG w końcu się ockniemy. :)

reklama
Do góry