reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No u mnie w dzień @ beta była 450 ale ja miałam owu kilka dni wcześniej niż normalnie... no to w takim razie gratuluję!

Edit: przepraszam, dzień przed @ miałam taką betę :)

reklama
No ja miałam owu ok tydzień pózniej niz zwykle wiec wszystko jest ok :)

Lenaka generalnie bardzo dobrze jeszcze mnie mdłości nie dopadają bo to b. Wczesnie , ale śpiąca jestem mega ...wieczorem odpadam na kanapie a rano nje mogę sie dobudzić - pewnie gdyby nie synuś to przespałabym pół dnia :) no i dziwnie czesto sikałam przez weekend wiec idzie w dobrym kierunku :)

@sojnabig mialam pytać jak się czujesz ... ale już doczytałam :)

@EM Ka no gratulacje :) coś późno się chwalisz ;)

@lenaka dobrze że już nie schizujesz :) uglaskaj brzunio ode mnie :*

@kotek87 nie myśl tak pesymistycznie .. wiem, że łatwo się mówi .. ale nadzieja zawsze umiera ostatnia :*
U mnie też ostatni cykl zwariował. Zawsze 30 dni ... dostałam @ niespodziewanie w 26 dc. Kompletne zaskoczenie.

Odpoczywam od pracy .. do niedzieli L4. Córcia zero poprawy. Zarejestrowalam ją na jutro do lekarza. Rano strasznie się dusila i tak od niedzieli. A ja razem z nią .. zarazila mnie :) mimo choroby jesteśmy obie przeszczesliwe, że możemy spędzić razem tyle czasu ;) młoda nie odstępuje mnie na krok. "Jesteś najwspanialsza mama. Moja mama serduszkiem"- słyszę codziennie ♡

Shiira cudownie słyszeć takie słowa :)))) ja na razie cieszę sie z samego mamo mamo :)

W nie chwaliłam sie bo nie było czym wieczorem odebrałam wynik a wczesniej byłam pewna ze cykl stracony zreszta na monitoringu mi to lekarz powiedział .

Dzień dobry.
Właśnie inhaluje Krzysia. Nie wiem co dzisiaj gotować. Brak weny totalny.
Sojnabig oby krwawienie ustąpiło juz.
Em Ka gratulacje
Kotek87 nie martw się jeszcze będziesz cieszyć się dzidziusiem

Ostatnia edycja:
@EM Ka dzięki Wam, dzięki tym "straconym cyklom" nie tracę nadziei, bo czarno na białym widać, że cuda jednak się zdarzają :) jeszcze raz gratuluję :*

@anik. my już po inhalacji. Mu mojemu zdumieniu lekarz kazał inhalowac sama sola ... do tego neosine, clemastinum, supremin i pulneo. Cenię naszą pani doktor ze nie daje od razu antybiotyku, ale ... kompletnie nic nam te leki nie dały. Młoda kaszel ma dalej ... jutro idziemy na kontrolę.

Ja dzisiaj nic nie gotuję. Mam sos z wczoraj i kopytka :) szaleje na zwolnieniu :D w końcu nie goni mnie czas ...

Dziewczyny jestem ciapa nad ciapami.
Bylam u lekarza z wynikami krwi, ktore oczywiście mam ksiazkowe, I zapomnialam spytac o zmiane lekow. Zalamka. Teraz dopiero za dwa tygodnie bede miala okazje zapytac.
Jak nie zaskocze w tym cyklu to OK, ale jak zaskocze to bede zla Bo chcialam leki zmienic przed ciaza.

reklama
Poza sennością i sikaniem nie.
Agnesis dokładnie nie powiem bo nie wiem w 15 dc poszlam na monitoring i było posprzątane za duży pęcherzyk , tydzień pózniej poszlam do innego lekarza zeby mi powiedział co i jak dał
Leki na brak torbieli i powiedział co dalej a okazało sie ze torbieli nie ma pecherzyki wszystkie popękały wiec nie wiem kiedy co i jak... :) najważniejsze ze sie udało :) teraz tylko musi byc dobrze :)

Do góry