reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

a u mnie wczoraj to był początek @, niby krwi dużo nie ma ale brzuch bolał i boli.
cos u mnie sie poprzestawiało zawsze miałam ccykle 29-30 dniowe a w grudniu okres dostałam w 14 dc a teraz w 24 dc,chyba będę musiała wybrac się do lekarza.
Mysle że u mnie coraz bardziej zaniża sie rezerwa jajnikowa i pewnie nie bedzie mi dane miec dzieci.
Nie myśl tak... Ciotka mojego M ma 43 lata i 3 miesiące temu urodzila siódme dziecko :)

reklama
Koteczku tulę mocno :-* następny cykl będzie Twój.

Sonja dobrze że już lepiej się czujesz ale konsultowalas się z lekarzem? Jak tak mocno krwawisz może warto to skontrolować?

Jak się dziś czują kochane serduszka? Ktoś testuje?
Dziwnie mnie dziś brzuch pobolewa tak jakby na @ ale nie będę panikowac :) w sumie to delikatnie cmi i już tak miałam więc pewnie nie ma się czym martwić.
Zaraz przyjdzie do mnie siostra na drugie śniadanie to sobie poplotkujemy :)
Buziaki myszki, miłego dnia.

Pati beta przyrasta jeszcze niska -ale zgodnie ze wskaźnikami :) w piątek robiłam bo miałam odstawić dupka i była 7,8 wiec sie nie nastawiałam bo to mogła byc błąd ale powyżej 100 to juz jest dobrze :) a @ dzis powinna przyjść na szczęście zero objawow nawet parcia na czekoladę nie kam co u mnie było pierwszym sygnałem na @ :)

reklama
Pati beta przyrasta jeszcze niska -ale zgodnie ze wskaźnikami :) w piątek robiłam bo miałam odstawić dupka i była 7,8 wiec sie nie nastawiałam bo to mogła byc błąd ale powyżej 100 to juz jest dobrze :) a @ dzis powinna przyjść na szczęście zero objawow nawet parcia na czekoladę nie kam co u mnie było pierwszym sygnałem na @ :)
A jak się czujesz?

Do góry