reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Poskladalam pranie i mam dość.
Synuś mi zasnal godzinę temu zaraz trzeba go będzie budzić.
TV nie da się oglądać bo sniezyca i satelita chyba sygnał gubi :(

reklama
Po lekarzu jestem z oliwką, tzn ogólnym, mam skierowanie do przychodni pediatrycznej na cito (inaczej musiałabym czekać kilka tygodni) żeby pediatra obejrzał Oliwce stawy i zrobił badania krwi pod kontem anemii bo bardzo blada jest. (Ona ma pergaminową skórę odkąd pamiętam ale mnie też wydaje sie że jest bledsza niż zawsze. I czAsem robi jej się słabo)
Dzięki temu się dowiedziałam że do pediatry tutaj trzeba mieć skierowanie:)

Sojna ja w krwawiłam jakies 2 tygodnie .

Aniay o proszę w ogole dziwne ze do pediatry to skierowanie prawda przeciez pediatra to internista dla dzieci hm no ale co kraj to obyczaj :)

Aniay o proszę w ogole dziwne ze do pediatry to skierowanie prawda przeciez pediatra to internista dla dzieci hm no ale co kraj to obyczaj :)

No wlasnie nie tutaj. Internista to internista a pediatra to specjalista od dzieci.

Sonja skarbie i jak się czujesz pojechałaś na ip? Czy ból brzucha minął? Daj znać kochana co się dzieje.

Ja krwawilam tydzień.
Przed zabiegiem po leku rozluzniajacym szyjkę to się lało ze mnie. Po zabiegu juz mniej i z dnia na dzień coraz mniej aż przeszło. Teraz czekam na @ i wynik histpat.

a u mnie wczoraj to był początek @, niby krwi dużo nie ma ale brzuch bolał i boli.
cos u mnie sie poprzestawiało zawsze miałam ccykle 29-30 dniowe a w grudniu okres dostałam w 14 dc a teraz w 24 dc,chyba będę musiała wybrac się do lekarza.
Mysle że u mnie coraz bardziej zaniża sie rezerwa jajnikowa i pewnie nie bedzie mi dane miec dzieci.

reklama
U mnie już ból calkiem przeszedł. Fakt, że leje się ze mnie ale moje dwa pierwsze dni @ zawsze tak wyglądały... Chociaż przypuszczam, że na dwóch dniach to się nie skończy..

Do góry