mm wyglada pysznie!!!Moje polędwiczki
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mm wyglada pysznie!!!Moje polędwiczki
lenaka ajakie miałas to plemienie ? bo mnie brzuch nie boli a troche tego jest i jak robie siku to też kapie....Ależ to apetycznie wygląda mniam ślinka cieknie
Ja dziś będę jadła grilowane filety z dorsza z ryżem i colesławem. Tylko najgorsze jest to że ja mam to wszystko zrobić echhh a dopadł mnie leń. Ale u nas obiad to w zasadzie na kolację bo mąż wraca z pracy na 19 więc mam jeszcze sporo czasu
u nas tez obiado-kolacja, jemy tak po 18-tejAleż to apetycznie wygląda mniam ślinka cieknie
Ja dziś będę jadła grilowane filety z dorsza z ryżem i colesławem. Tylko najgorsze jest to że ja mam to wszystko zrobić echhh a dopadł mnie leń. Ale u nas obiad to w zasadzie na kolację bo mąż wraca z pracy na 19 więc mam jeszcze sporo czasu
Dokładnie to było tak że wyglądało mi na normalny początek miesiączki. Najpierw różowy śluz jakby taki łosiowy w brązowy to pierwszego dnia i z uporem maniaka ładowałam tampony bo sobie myślałam aha zaraz jak pocieknie to się nie ogarnę. A te tampony przy każdej zmianie jedynie troszkę krwią poplamione. I tak miałam 4 dni później olałam sprawę i nosiłam samą wkładkę ale była już czysta więc tamta @ była bardzo dziwna zupełnie do mnie nie podobna. I brzuch jakoś też mnie nie bolał. No ciężko mi określić czy to jest to samo ale wygląda podobnie.lenaka ajakie miałas to plemienie ? bo mnie brzuch nie boli a troche tego jest i jak robie siku to też kapie....
co jest?Albo zaraz dostanę @ albo eksploduje
uuu to lepiej w domu sie przywitaj z tamponami, bo nigdy nic niewiadomoCzuję się tam w dole jak w pierwszy dzień @. Czuję, że może znów przyjść szybciej. Jeszcze dziś do 18 w pracy, a ja już padam na ryj.
a moja @ sobie odchodziLux już się przywitalam z podpaskami żeby mnie z zaskoczenia nie wzięło w pracy