chodz do mnie do pracy, mam dzis zamieszanieJa w zeszym cyklu mialam rozowe->brazowe plamienia i na trzeci dzien dostalam okres.
NUUUUDZI MI SIE.
Brzuch cmi na owu
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ja w zeszym cyklu mialam rozowe->brazowe plamienia i na trzeci dzien dostalam okres.
NUUUUDZI MI SIE.
Brzuch cmi na owu
Chodź, pobawisz się dzisiaj z moim dzieckiem. Gwarantuję - na nudę narzekać nie będziesz przy nim Dziś przechodzi dosłownie samego siebie.
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Martiina - wielkie GRATULACJE!
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
chodz do mnie do pracy, mam dzis zamieszanie
Chodź, pobawisz się dzisiaj z moim dzieckiem. Gwarantuję - na nudę narzekać nie będziesz przy nim Dziś przechodzi dosłownie samego siebie.
Mam co robi u siebie w pracy, tylko mi sie nie chce dzis a w domu mam dziewieciolatke-nastolatke.
Ide z nia dzisiaj do lekarza bo biedna ciagle narzeka na bolesne przeskakiwanie w stawach od dwoch meisiecy. Myslalam ze to bole wzrostowe ale juz za dlugo to trwa i sie martwie.
uuuu taki bol to nic przyjemnego, moze to jakies skurcze?Mam co robi u siebie w pracy, tylko mi sie nie chce dzis a w domu mam dziewieciolatke-nastolatke.
Ide z nia dzisiaj do lekarza bo biedna ciagle narzeka na bolesne przeskakiwanie w stawach od dwoch meisiecy. Myslalam ze to bole wzrostowe ale juz za dlugo to trwa i sie martwie.
aniay
Wyglada to raczej na chorobe stawow. Oliwka jest strasznie chudziutka wiec moze to tez byc anemia... nie wiem... zobacze co powie lekarz.uuuu taki bol to nic przyjemnego, moze to jakies skurcze?
anemia to cholerstwoWyglada to raczej na chorobe stawow. Oliwka jest strasznie chudziutka wiec moze to tez byc anemia... nie wiem... zobacze co powie lekarz.
sojnabig
Fanka BB :)
Dziewczyny wracam do was na chwilę. Strasznie się martwię czy znów nie wyląduje na IP. W nocy obudziłam się z przerażającym bólem w krzyżu i podbrzuszu, nic nie pomagalo ani ibuprom ani nospa, dziś cały dzień mnie trzyma i zaczęły ze mnie iść dosyć duże skrzepy... Ból się powoli zmniejsza ale znów zaaplikowalam dawkę nospy i ibupromu bo był nie do wytrzymania. Myślicie że to dopiero teraz zaczęło ze mnie schodzić? Cała się trzęse z nerwów
aniay
Lepiej idz (albo zadzwon) do lekarza kochana. Chocby po to zeby uslyszec ze to nic powaznego. Na wszelki wypadek.Dziewczyny wracam do was na chwilę. Strasznie się martwię czy znów nie wyląduje na IP. W nocy obudziłam się z przerażającym bólem w krzyżu i podbrzuszu, nic nie pomagalo ani ibuprom ani nospa, dziś cały dzień mnie trzyma i zaczęły ze mnie iść dosyć duże skrzepy... Ból się powoli zmniejsza ale znów zaaplikowalam dawkę nospy i ibupromu bo był nie do wytrzymania. Myślicie że to dopiero teraz zaczęło ze mnie schodzić? Cała się trzęse z nerwów
Tule internetowo.
Edit: Jak sam ibuprom nie pomaga to wez razem z paracetamolem. Paracetamol podwaja dzialanie ibu.
reklama
przypomnij mi, zabiegu lyzeczkowania nie mialas tak?Dziewczyny wracam do was na chwilę. Strasznie się martwię czy znów nie wyląduje na IP. W nocy obudziłam się z przerażającym bólem w krzyżu i podbrzuszu, nic nie pomagalo ani ibuprom ani nospa, dziś cały dzień mnie trzyma i zaczęły ze mnie iść dosyć duże skrzepy... Ból się powoli zmniejsza ale znów zaaplikowalam dawkę nospy i ibupromu bo był nie do wytrzymania. Myślicie że to dopiero teraz zaczęło ze mnie schodzić? Cała się trzęse z nerwów