reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
chodz do mnie do pracy, mam dzis zamieszanie :laugh2:

Chodź, pobawisz się dzisiaj z moim dzieckiem. Gwarantuję - na nudę narzekać nie będziesz przy nim :) Dziś przechodzi dosłownie samego siebie.

Mam co robi u siebie w pracy, tylko mi sie nie chce dzis a w domu mam dziewieciolatke-nastolatke. ;)

Ide z nia dzisiaj do lekarza bo biedna ciagle narzeka na bolesne przeskakiwanie w stawach od dwoch meisiecy. Myslalam ze to bole wzrostowe ale juz za dlugo to trwa i sie martwie.

Mam co robi u siebie w pracy, tylko mi sie nie chce dzis a w domu mam dziewieciolatke-nastolatke. ;)

Ide z nia dzisiaj do lekarza bo biedna ciagle narzeka na bolesne przeskakiwanie w stawach od dwoch meisiecy. Myslalam ze to bole wzrostowe ale juz za dlugo to trwa i sie martwie.
uuuu taki bol to nic przyjemnego, moze to jakies skurcze?

Dziewczyny wracam do was na chwilę. Strasznie się martwię czy znów nie wyląduje na IP. W nocy obudziłam się z przerażającym bólem w krzyżu i podbrzuszu, nic nie pomagalo ani ibuprom ani nospa, dziś cały dzień mnie trzyma i zaczęły ze mnie iść dosyć duże skrzepy... Ból się powoli zmniejsza ale znów zaaplikowalam dawkę nospy i ibupromu bo był nie do wytrzymania. Myślicie że to dopiero teraz zaczęło ze mnie schodzić? Cała się trzęse z nerwów

Dziewczyny wracam do was na chwilę. Strasznie się martwię czy znów nie wyląduje na IP. W nocy obudziłam się z przerażającym bólem w krzyżu i podbrzuszu, nic nie pomagalo ani ibuprom ani nospa, dziś cały dzień mnie trzyma i zaczęły ze mnie iść dosyć duże skrzepy... Ból się powoli zmniejsza ale znów zaaplikowalam dawkę nospy i ibupromu bo był nie do wytrzymania. Myślicie że to dopiero teraz zaczęło ze mnie schodzić? Cała się trzęse z nerwów
Lepiej idz (albo zadzwon) do lekarza kochana. Chocby po to zeby uslyszec ze to nic powaznego. Na wszelki wypadek.

Tule internetowo.

Edit: Jak sam ibuprom nie pomaga to wez razem z paracetamolem. Paracetamol podwaja dzialanie ibu.

reklama
przypomnij mi, zabiegu lyzeczkowania nie mialas tak?

Do góry