Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :-*lenaka super że wszystko dobrze, sliczna fasolka
sorki że sie nie odzywałam ale mam full papierów do ogarnięcia .
widziałam że długa dyskusja była, ja sie nie wypowiem.
dzis rano zauwazyłam na papirze sluz zabarwiony krwia, to napewno nie okres dziś 24 dc
któras chyba tak miała z was???
super, moja gratulacjeW końcu zrobiłam dzisiaj test (a nawet dwa) i są dwie piękne krechy termin wychodzi mi na 26.10.
Brawo gratulujęW końcu zrobiłam dzisiaj test (a nawet dwa) i są dwie piękne krechy termin wychodzi mi na 26.10.
moze rzeczywiscie to zagniezdzanieMaRtiiNa garatulacje, który top dc ? chyba cos ponad 30 ))))
lux kolor blado różowy (pudrowy róż) w środku czysto
dzieki laseczki za odpowiedzi
bo kiedy plamiłas to dopiero zarodek się zagnieżdżał wiec prawidłowo po 2 tyg był pozytywDziękuję :-*
Ja miałam coś podobnego przez 4 dni myślałam że to bardzo słaba @ a okazało się że wtedy zagniezdzal się zarodek i też to był podobny dzień cyklu nawet pisałam wtedy Wam ze @ przyszła wcześniej. Czyżby ? Ale jak robiłam wtedy test bo mi się ta @ nie podobała to był negatyw dopiero 2-3 tygodnie później jak robiłam był pozytyw.