reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

bardziej żartuje :)
ucieszyłby sie gdybym zaszła w ciązę napewno ale on nie lubi jak się nakręcam i przejmuje :p
aaa nie powiedziałam Wam ze byłam u genetyka pobrali mi krew na badamnie genetyczne i będe wiedziła czy duze jest ryzyko urodzenie chorego dziecka tak ogólnie to 50:50 wyniki beda za ok miesiac. Powiedziała tez ze obnizna płodnośc nie musi byc wcale przy tej chorobie bo niepłodnosc jest u mężczyzn nie u kobiet. i objawy nie sa wcale az tak bardzo pogłebione w nastepnych pokoleniach. Ta poprzednia widocznie sie nie znała i czytała z ksiazki
no widzisz, i juz lepiej, trzymam kciuki by te wyniki byly dobre

reklama
Kłuje mnie ten brzuch, krew mi leci a oni wyjebane totalnie!
Pytam się czy są moje wyniki z bety, położona "tak" no i czekam a ona ze połozna nie udziela informacji o tym, mam iść do lekarza, poszłam a on ze nie przestanę plamic znając wynik i mam czekać do wieczora...
boże co to za parodia!!! porąbało ich!!! trzymaj się sojnabig!

Pytam się czy są moje wyniki z bety, położona "tak" no i czekam a ona ze połozna nie udziela informacji o tym, mam iść do lekarza, poszłam a on ze nie przestanę plamic znając wynik i mam czekać do wieczora...
zartujesz teraz?! kuzwa co to za szpital?!!!

Mój Boże. Wspolczuje z całego serca bo wiem co przechodzisz. Ja chociaż na szpital nie mogę narzekać... Nie masz tam swojego lekarza prawda? :(

Sojnabig spokojnie. Nie denerwuj się bo to nie pomoże w niczym. Musi być dobrze. Trzymam kciuki z całej siły.

Sojnabig połóż się. Chodź jak najmniej. Wiem, że ciężko się nie denerwować i być spokojnym ale spróbuj. Włącz tv, poczytaj. Oderwij myśli od tego. Dostałaś jakieś leki?

reklama
ale zobaczcie jak wiele zalezy od szpitala, jak ja lezalam to szpital mimo zlych opinii wtedy sie mna zajal, pielegniarki mialam super na ginekologicznym , jedna mi za psychologa robila

Do góry