reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Xbumx witaj.
Ja mam zawsze pobolewania w okolicy terminu owu. Od piatku lewy jajnik. Może to dobry znak, bo już nie pamiętam kiedy lewy czułam. W ostatnim cyklu na prawym miałam 3 pęcherzyki z czego jeden przerosniety, a po ostatnim usg tego przerosnietego już nie było. Sam się zmył ;)

reklama
U mnie niby wszystko z jajnikami ok , ale mam bardzo cienka ściankę macicy , ze zarodek bedzie mial sie ciezko zagniezdzic i dlatego muszę brac luteine a jest taka ochydna :baffled: ...

Oraz mam podwyższoną prolaktyne , niby nie tak duzo ale na obniżenie znów tabletki lykac ...

Bardzo bysmy chcieli do corki rodzenstwo :)

Xbumx udało sie raz to uda sie i drugi :) nie pomogę z ta mała ilością endo dobrze ze bierzesz leki - ja zawsze znow b. Grube .

Dziewczyny moze głupie pytanie ale jak badacie sobie sluz - ja zawsze zapominam i podobnie z termometrem zmierzyłam zaledwie 2 razy a tak jak sie budzę to lecę do syna i zapominam o wszystkim :/

EM Ka na pewno się uda ino ja to nie lubię czekać i z każdym miesiącem czekać w niepewności :)

Ja tylko kiedys mierzylam temperature , teraz tak samo zawsze rano chcę ale prędzej mam co robić niż zmierzyć a z sluzem nie pomogę :)

EM Ka a ty sier starasz o drugiego dzidziusia?

Ja tam śluz obserwuje za każdym razem jak idę do wc. I chodzę w ciemnej bieliźnie przy owu to lepiej go widzę czy jest kremowy czy przezroczysty, czy wodnisty czy rozciagliwy.

Ja to się bardziej martwię tym, że mój chłop lubi przytulanki z rana, a przecież później trzeba wstac. I zawsze myślę, że to wszystko ze mnie wypadnie ;)

Xbumx udało sie raz to uda sie i drugi :) nie pomogę z ta mała ilością endo dobrze ze bierzesz leki - ja zawsze znow b. Grube .

Dziewczyny moze głupie pytanie ale jak badacie sobie sluz - ja zawsze zapominam i podobnie z termometrem zmierzyłam zaledwie 2 razy a tak jak sie budzę to lecę do syna i zapominam o wszystkim :/

Ja ponieważ nie mam śluzu zbyt wiele, to muszę "zaglądnąć" do środka.
Uwaga, opis moze byc mało delikatny... Wiec badam palcami jaka jest szyjka i przy tym zawsze zagarniam troche śluzu i go ogladam i oceniam..

Ja to ogólnie zawsze mam mało śluzu ...
A co może oznaczać śluz lekko biały a jakiej konsystencji to nie wiem ...
Ale wydaje mi sie , ze zawsze taki mam ...

reklama
Ja tam śluz obserwuje za każdym razem jak idę do wc. I chodzę w ciemnej bieliźnie przy owu to lepiej go widzę czy jest kremowy czy przezroczysty, czy wodnisty czy rozciagliwy.

Ja to się bardziej martwię tym, że mój chłop lubi przytulanki z rana, a przecież później trzeba wstac. I zawsze myślę, że to wszystko ze mnie wypadnie ;)
oj jak polozysz dluzej to zaraz nic nie wyleci, ja zaszlam wlasnie dwa lata temu po takim porannym seksie

Do góry