reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mam pytanie do dziewczyn, które palily przed ciąża, udało wam się rzucic z dnia na dzień? Czy było ciężko?

Nie ma to tamto, trzeba pożegnać papierosy ...
Jak tylko zaczeliśmy starania zostawiłam fajki ... albo jedno - albo drugie.
A jak się okazało, że jestem już w ciąży to moje problemy z chęcią zapalenia papierosa przestały istnieć. Uciakałam jak najdalej od palących ...

Po porodzie, młody nie spał mi po nocach przez 3 lata, więc zaczęłam popalać E-papierosa. Wtedy już młody miał skazę i był na Bebilonie, więc nie było przeciwskazań. Tylko paliłam już bez nikotyny, same smakowe ...

reklama
Sojnabig parcie na pęcherz jest normalne. A że biegasz sprawdzić czy ok, to akurat nie ty jedyna tak robisz ;-)

Emka ja wierzę że czasami cykl stracony bywa właśnie tym :-*

Lenkaka kurde a ja myślałam że jutro sobota :-D masz rację :-)

Lenkaka ja w grudniu krwawilam tzn miałam plamienia brunatne w pt. I chciałam iść do gina w poniedziałek bo mówię sobie że nie pali się. W niedzielę nadal plamilam i juz na czerwono. Pojechałam do szpitala tam nie widzieli zarodka a to był koniec 6 tyg. I w poniedziałek już gin potwierdził że było po wszystkim. Więc czasami liczą się godziny. Nie ważne są obawy co powiedzą inni czy że będą dziwnie patrzeć. Uwierz mi
Co z tego że wysmieja!

Sojnabig też bym się nie przejmowala różnymi kolorami na różnych testach.

Lyara cierpliwości i zrób za kilka dni :-)

Przykro mi kochana ale sama dobrze wiesz że gdybyś pojechała wcześniej niewiele by to zmieniło. Jedyne co można zrobić w takiej sytuacji to dupek i odpoczynek.
Póki co tak robię i kontroluje sytuację. Jeśli znów będę plamic to na pewno pojadę do szpitala. Na razie jest spokojnie i nic się nie dzieje.
I nie chodzi o to że jakoś przejmuje się tym co ktoś o mnie pomyśli gdy pojadę z tak wczesną ciążą tylko nie chcę być bez powodu wkurwiana bo to dopiero może przynieść nieszczęście. Niestety wizyty w szpitalach w moim mieście absolutnie nie należą to lekkich łatwych i przyjemnych.
Nikt nic innego na tym etapie nie wymyśli oprócz odpoczynku i dupka.
Może tak ma być. W poprzedniej ciąży nie miałam plamien i ciąża trwała 10 tyg. Teraz wygląda to zupełnie inaczej, inaczej też się czuję. Może to dobry znak.

Lyara słaba jakość zdjęcia i nic tam nie widać

Sojnabig mi się udało akurat rzucić miesiąc przed pierwszą ciąża, już mnie nikt nie namowi ;-)

Lenka nie wiem czy jakbym wcześniej nie pojechała czy to by czegoś nie zmieniło. Nie dowiem się już. Trzymam za was kciuki jakby nie było :-)

Sojnabig mi się udało akurat rzucić miesiąc przed pierwszą ciąża, już mnie nikt nie namowi ;-)

Lenka nie wiem czy jakbym wcześniej nie pojechała czy to by czegoś nie zmieniło. Nie dowiem się już. Trzymam za was kciuki jakby nie było :-)
Dziękuję :) bardzo się przydadzą. Chyba się przejadę dla świętego spokoju.

Kiepskie zdjęcie :D Powtórzę na pewno, bo czuję się tragicznie, kręci mi się dzisiaj cały dzień w głowie i mdli mnie... Jak wstaję to strasznie mnie jakby ciągnęły jajniki... Ciekawe czy to na @ czy może jednak się udało :)

reklama
Dziewczyny Wy moje uparte kozy pojechałam do tego szpitala. Strawbelko Kowalski to super gość. Dziewczyny słyszałam serduszko mojego dzieciątka!!!! Wszystko jest ok i to 6 jak nie 7 tc od zapłodnienia na pewno 5. Ale jaja czyli ta moja ostatnia licha@ to nie była@ aaa i to z tego weekendu w górach. No chyba że kto inny mi to dziecko zrobił ale to ja już nie mam z tym nic wspólnego ;) jak będę w domu to wstawię zdjęcie.
Kocham Was dobrze że się tak uparlyscie kozy moje :)

Do góry