EM Ka
Fanka BB :)
Ruda ze bicie serduszka moze
Zaszkodzić fasolce? Krwawisz na czerwono w sensie żywa krwią?
Zaszkodzić fasolce? Krwawisz na czerwono w sensie żywa krwią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19-20 Dlatego wiem że dużo za wcześnie go zrobiłam Ale jak go sobie tak w palcach przekręcam to widać drugą słabiutką kreskę hehPatrząc inaczej ... lepiej się dać miło zaskoczyć, niż chłodno rozczarować.
A kiedy masz termin @ ?
Wstaw fote19-20 Dlatego wiem że dużo za wcześnie go zrobiłam Ale jak go sobie tak w palcach przekręcam to widać drugą słabiutką kreskę heh
Próbowałam zrobić, ale na focie to nic nie widaćWstaw fote
To poczekaj jeszcze ze 2 dni. Jak jest cien cienia to fota wychodzi, bo dziewczyny wstawiaja, wiec nie wiem co Ci napisac.Próbowałam zrobić, ale na focie to nic nie widać
To jest jedyne na ktorym cokolwiek widac mam nadzieje ze za dwa trzy dni bedzie juz mocniejsza
Wiem wiem że jeszcze pare dni powinnam zaczekać, zrobiłam tylko z ciekawości Ale taki bladzioszek pod światło lekki jest Zobaczymy za parę dni