reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A ja właśnie pobiegłam po ryż bo taaaka wzięła mnie ochota na pomidorówkę z ryżem :) no i jak tarłam marchewkę to pół palca starłam razem z nią, krew się leje aaaaa!

reklama
Ruda hm bede musiała kiedyś zapytac o to gina :) ciekawa teoria nigdy nie słyszałam a trochę ginow niestety przerobiłam w tej pierwszej ciazy ... Zreszta w drugiej tez heh... Nie mam szczęścia do lekarzy tej specjalizacji .

Lyara kciuki trzymam!

Choć podziwiam Was bardzo za takie testowanie wczesne i doszukiwanie sie :) ja to jak nie widac od razu to wyrzucam :) poza tym dobija mnie to testowanie co miesiąc i brak efektów - teraz to chyba w ogole nie bede robić bo i po co .

Ann byłoby cudownie ale to chyba nje możliwe - musiałabym mieć owu dużo wczesniej ( choć chciał sie doszukać to pisałam Wam ze kiedyś te testy lh wychodziły mi potem juz nie) ale na usg miałam pęcherzyk wielkości 33'mm wiec zdecydowanie przerośnięty , jakiś mniejszy był obok ale nawet nie wiem czy możliwe by ten mniejszy pekl jak jest ten duży - zreszta pregnylu mi nie podał - nic nie powiedział - dlatego go zmieniam bo sie nie chce denerwować przez gościa .

Ruda hm bede musiała kiedyś zapytac o to gina :) ciekawa teoria nigdy nie słyszałam a trochę ginow niestety przerobiłam w tej pierwszej ciazy ... Zreszta w drugiej tez heh... Nie mam szczęścia do lekarzy tej specjalizacji .

Lyara kciuki trzymam!

Choć podziwiam Was bardzo za takie testowanie wczesne i doszukiwanie sie :) ja to jak nie widac od razu to wyrzucam :) poza tym dobija mnie to testowanie co miesiąc i brak efektów - teraz to chyba w ogole nie bede robić bo i po co .

Ann byłoby cudownie ale to chyba nje możliwe - musiałabym mieć owu dużo wczesniej ( choć chciał sie doszukać to pisałam Wam ze kiedyś te testy lh wychodziły mi potem juz nie) ale na usg miałam pęcherzyk wielkości 33'mm wiec zdecydowanie przerośnięty , jakiś mniejszy był obok ale nawet nie wiem czy możliwe by ten mniejszy pekl jak jest ten duży - zreszta pregnylu mi nie podał - nic nie powiedział - dlatego go zmieniam bo sie nie chce denerwować przez gościa .
Ja tam się załamywać nie zamierzam, zrobiłam ten test dla zabawy z czystej ciekawości czy coś pokaże :D a że coś tam ledwo widać to lekko mnie zadziwiło :) Ale jak za tydzień np wyjdzie jedna to trudno :) Dla mnie na razie takie testowanie to frajda, od listopada niby się staramy więc już sporo, a tak naprawdę pierwszy raz dopiero mogę robić test bo jest jakaś szansa na maleństwo... Dlatego na razie mnie to nie dołuje :)

Lyara na każdego działa co innego :))) generalnie frajda tez moze byc :)
Ja pamietam w pierwszej ciazy nie chciałam testu zrobić , nawet jak okres spóźniła mi sie tydzień , zwalalam na powrót z urlopu , sopiero po namowie koleżanki pojechałam na betę odebrałam wyniki po 1,5 h i od razu do gina:) no ale niestety nie udało sie ...
W drugiej musiałam zrobić test przed odstawianiem leków zrobiłam i nic , potem tydzień pózniej miałam wizytę u gina wiex zrobiłam by wiedzieć co mu powiedzieć - a @ myslalam ze sie nie spóźnia bo to był chyba 2 cykl po stracie poprzedniej ciazy wiec miało prawo byc nieregularne - a tu taka niespodzianka :) ależ bym chciała znow to poczuć :)

Ja w tym miesiącu nie testuję bo i tak nie mam po co ...po 4 latach starań to niezły szałas z testów mogę już zbudować . Tylko mi jakaś działka nad jeziorem lub morzem potrzebna :)

Mam pytanie do dziewczyn, które palily przed ciąża, udało wam się rzucic z dnia na dzień? Czy było ciężko?

reklama
Do góry