reklama
No lepszego nie da rady moim telefonem niestety Spoko, liczę że za pare dni będzie już ładna druga a jak nie to trudnoJa tu nic nie widzę ...słaba jakość zdjęcia
EM Ka
Fanka BB :)
Ruda hm bede musiała kiedyś zapytac o to gina ciekawa teoria nigdy nie słyszałam a trochę ginow niestety przerobiłam w tej pierwszej ciazy ... Zreszta w drugiej tez heh... Nie mam szczęścia do lekarzy tej specjalizacji .
Lyara kciuki trzymam!
Choć podziwiam Was bardzo za takie testowanie wczesne i doszukiwanie sie ja to jak nie widac od razu to wyrzucam poza tym dobija mnie to testowanie co miesiąc i brak efektów - teraz to chyba w ogole nie bede robić bo i po co .
Ann byłoby cudownie ale to chyba nje możliwe - musiałabym mieć owu dużo wczesniej ( choć chciał sie doszukać to pisałam Wam ze kiedyś te testy lh wychodziły mi potem juz nie) ale na usg miałam pęcherzyk wielkości 33'mm wiec zdecydowanie przerośnięty , jakiś mniejszy był obok ale nawet nie wiem czy możliwe by ten mniejszy pekl jak jest ten duży - zreszta pregnylu mi nie podał - nic nie powiedział - dlatego go zmieniam bo sie nie chce denerwować przez gościa .
Lyara kciuki trzymam!
Choć podziwiam Was bardzo za takie testowanie wczesne i doszukiwanie sie ja to jak nie widac od razu to wyrzucam poza tym dobija mnie to testowanie co miesiąc i brak efektów - teraz to chyba w ogole nie bede robić bo i po co .
Ann byłoby cudownie ale to chyba nje możliwe - musiałabym mieć owu dużo wczesniej ( choć chciał sie doszukać to pisałam Wam ze kiedyś te testy lh wychodziły mi potem juz nie) ale na usg miałam pęcherzyk wielkości 33'mm wiec zdecydowanie przerośnięty , jakiś mniejszy był obok ale nawet nie wiem czy możliwe by ten mniejszy pekl jak jest ten duży - zreszta pregnylu mi nie podał - nic nie powiedział - dlatego go zmieniam bo sie nie chce denerwować przez gościa .
Ja tam się załamywać nie zamierzam, zrobiłam ten test dla zabawy z czystej ciekawości czy coś pokaże a że coś tam ledwo widać to lekko mnie zadziwiło Ale jak za tydzień np wyjdzie jedna to trudno Dla mnie na razie takie testowanie to frajda, od listopada niby się staramy więc już sporo, a tak naprawdę pierwszy raz dopiero mogę robić test bo jest jakaś szansa na maleństwo... Dlatego na razie mnie to nie dołujeRuda hm bede musiała kiedyś zapytac o to gina ciekawa teoria nigdy nie słyszałam a trochę ginow niestety przerobiłam w tej pierwszej ciazy ... Zreszta w drugiej tez heh... Nie mam szczęścia do lekarzy tej specjalizacji .
Lyara kciuki trzymam!
EM Ka
Lyara na każdego działa co innego )) generalnie frajda tez moze byc
Ja pamietam w pierwszej ciazy nie chciałam testu zrobić , nawet jak okres spóźniła mi sie tydzień , zwalalam na powrót z urlopu , sopiero po namowie koleżanki pojechałam na betę odebrałam wyniki po 1,5 h i od razu do gina no ale niestety nie udało sie ...
W drugiej musiałam zrobić test przed odstawianiem leków zrobiłam i nic , potem tydzień pózniej miałam wizytę u gina wiex zrobiłam by wiedzieć co mu powiedzieć - a @ myslalam ze sie nie spóźnia bo to był chyba 2 cykl po stracie poprzedniej ciazy wiec miało prawo byc nieregularne - a tu taka niespodzianka ależ bym chciała znow to poczuć
Ja pamietam w pierwszej ciazy nie chciałam testu zrobić , nawet jak okres spóźniła mi sie tydzień , zwalalam na powrót z urlopu , sopiero po namowie koleżanki pojechałam na betę odebrałam wyniki po 1,5 h i od razu do gina no ale niestety nie udało sie ...
W drugiej musiałam zrobić test przed odstawianiem leków zrobiłam i nic , potem tydzień pózniej miałam wizytę u gina wiex zrobiłam by wiedzieć co mu powiedzieć - a @ myslalam ze sie nie spóźnia bo to był chyba 2 cykl po stracie poprzedniej ciazy wiec miało prawo byc nieregularne - a tu taka niespodzianka ależ bym chciała znow to poczuć
EM Ka
Mnie odrzuciło , ale mowia ze z dnia na dzień nie jest dobrze , wyobrażaj sobie jak trujesz dzidzie
reklama
sojnabig
No na mnie mąż krzyczy a ja staram się nic nie robić ale czasem popalam tak z dwa dziennie, chociaż fakt jest taki że później mi nie dobrze...Mnie odrzuciło , ale mowia ze z dnia na dzień nie jest dobrze , wyobrażaj sobie jak trujesz dzidzie