reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
anik. słońce moje, niezmiernie mi przykro ...nawet sobie nie potrafię wyobrazić jak się musisz teraz czuć kochana.
Boże jesteś niesprawiedliwy

Anik tak bardzo mi przykro. Tulę Cię mocno. Nie ma słów pocieszenia ale bądź dzielna masz kochana dla kogo.
Nie wiem czy widziałaś wysłałam Ci wiadomość na priv, jakby co to pisz.

Ginekolog odebral telefon! Mam brać duphaston 3x1 a nie po jednej dziennie, mówi że testami mam się nie martwić tylko we wtorek da mi skierowanie na betę :)

Dziewczyny... Mam pytanie.. Czy może być tak , że kreska druga na teście jest widoczna tylko pod światło? Normalnie jak patrzę to jej nie widać, ale jak poobracam test to cień cienia jakiś chyba jest... I nie wiem...
Zrobiłam sobie go ot tak dla jaj bo to stanowczo za wcześnie, ale zaskoczyło mnie że pod światło coś widać :D

Dziewczyny... Mam pytanie.. Czy może być tak , że kreska druga na teście jest widoczna tylko pod światło? Normalnie jak patrzę to jej nie widać, ale jak poobracam test to cień cienia jakiś chyba jest... I nie wiem...
Zrobiłam sobie go ot tak dla jaj bo to stanowczo za wcześnie, ale zaskoczyło mnie że pod światło coś widać :D

Ja bym się wstrzymała z doszukiwaniem ;)
Poczekaj jeszcze kilka dni ...

reklama

Patrząc inaczej ... lepiej się dać miło zaskoczyć, niż chłodno rozczarować.
A kiedy masz termin @ ?

Do góry