anik.
Mama Krzysia :)
Serduszko tez nie bije...
W połączeniu z tymi wynikami to ja już nie mam nadziei.
W połączeniu z tymi wynikami to ja już nie mam nadziei.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anik tak bardzo mi przykro. Tulę Cię mocno. Nie ma słów pocieszenia ale bądź dzielna masz kochana dla kogo.
Nie wiem czy widziałaś wysłałam Ci wiadomość na priv, jakby co to pisz.
Dziewczyny... Mam pytanie.. Czy może być tak , że kreska druga na teście jest widoczna tylko pod światło? Normalnie jak patrzę to jej nie widać, ale jak poobracam test to cień cienia jakiś chyba jest... I nie wiem...
Zrobiłam sobie go ot tak dla jaj bo to stanowczo za wcześnie, ale zaskoczyło mnie że pod światło coś widać
Ja bym się wstrzymała z doszukiwaniem
Poczekaj jeszcze kilka dni ...
Wiem wiem że jeszcze pare dni powinnam zaczekać, zrobiłam tylko z ciekawości Ale taki bladzioszek pod światło lekki jest Zobaczymy za parę dniLyara mi sie wydaje ze to nie mozliwe
Dziewczyny... Mam pytanie.. Czy może być tak , że kreska druga na teście jest widoczna tylko pod światło? Normalnie jak patrzę to jej nie widać, ale jak poobracam test to cień cienia jakiś chyba jest... I nie wiem...
Zrobiłam sobie go ot tak dla jaj bo to stanowczo za wcześnie, ale zaskoczyło mnie że pod światło coś widać