reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Zrobiłam dziś drugi test, ale z drugiego moczu a nie z pierwszego jak wczoraj, tym razem quixx, wczoraj nordtest, kreska jasniejsza niż wczoraj :( powinnam się martwić?

Ja w 5 tygodniu mialam plamienie wiec polecialam do gina. Bylo widac tylko kropeczke I dwa krwiaczki. Dostalam leki na podtrzanie. Tydzien pozniej bylo juz cialko zolte I serduszko ktore slyszal tylko gin bo mi.nie dal bo stwierdzil ze za.szybko I glosne slychanie w tak wczesnej ciazy szkodzi
To jest ciekawa sprawa, nie słyszałam o tym, ale ciagle teraz o tym myśle - czy z tym słuchaniem serduszka to chodzi o nie nastawianie mamy na to ze jest wszystko ok, a jeszcze rożnie moze byc, czy to naprawdę szkodzi fasolce..?

Zrobiłam dziś drugi test, ale z drugiego moczu a nie z pierwszego jak wczoraj, tym razem quixx, wczoraj nordtest, kreska jasniejsza niż wczoraj :( powinnam się martwić?

Może ten dzisiejszy test ma takie jaśniejsze zabarwienia a robiłaś betę? W sumie to ciężko mi stwierdzić dlaczego tak jest, ja wczorajsze testy robiłam z jakiegoś dziesiątego moczu.

Umowilam się na poniedziałek do tego awaryjnego gina. Powiedział że na spokojnie badania mam zrobić jutro i się nie denerwować. Dupka mogę brać nie zaszkodzi. Pierwszy raz do niego pójdę. Bardzo mocno polecala mi go moja kuzynka która miała straszne problemy a on jedyny jej pomógł. Wydał się sympatyczny podczas rozmowy. Może któraś coś słyszała o nim nazywa się Maciej Wilkowski.
Jejku tak mnie mdli że chyba zwrócę śniadanie a szkoda by było bo mąż się bardzo postarał.

Nord ma niby czułość od 10 a quixx od 25...
Te wszystkie testy pokazuja w caly swiat. Ja nym sie tam mie przejmowala tym. U nas dziewczyny robia testami facelle z rossmana o czulosci 25 i pokazuja juz kreseczki, gdzie na tescie o czulosci 10 nie ma kreski.
Spokojnie. Stres jest najgorszy ;)

Te wszystkie testy pokazuja w caly swiat. Ja nym sie tam mie przejmowala tym. U nas dziewczyny robia testami facelle z rossmana o czulosci 25 i pokazuja juz kreseczki, gdzie na tescie o czulosci 10 nie ma kreski.
Spokojnie. Stres jest najgorszy ;)
No staram się nie stresować i też sobie mówię nic nie plamie więc musi być ok...

reklama
Do góry