reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Zrobiłam dziś drugi test, ale z drugiego moczu a nie z pierwszego jak wczoraj, tym razem quixx, wczoraj nordtest, kreska jasniejsza niż wczoraj :( powinnam się martwić?

Ja w 5 tygodniu mialam plamienie wiec polecialam do gina. Bylo widac tylko kropeczke I dwa krwiaczki. Dostalam leki na podtrzanie. Tydzien pozniej bylo juz cialko zolte I serduszko ktore slyszal tylko gin bo mi.nie dal bo stwierdzil ze za.szybko I glosne slychanie w tak wczesnej ciazy szkodzi
To jest ciekawa sprawa, nie słyszałam o tym, ale ciagle teraz o tym myśle - czy z tym słuchaniem serduszka to chodzi o nie nastawianie mamy na to ze jest wszystko ok, a jeszcze rożnie moze byc, czy to naprawdę szkodzi fasolce..?

Zrobiłam dziś drugi test, ale z drugiego moczu a nie z pierwszego jak wczoraj, tym razem quixx, wczoraj nordtest, kreska jasniejsza niż wczoraj :( powinnam się martwić?

Może ten dzisiejszy test ma takie jaśniejsze zabarwienia a robiłaś betę? W sumie to ciężko mi stwierdzić dlaczego tak jest, ja wczorajsze testy robiłam z jakiegoś dziesiątego moczu.

Umowilam się na poniedziałek do tego awaryjnego gina. Powiedział że na spokojnie badania mam zrobić jutro i się nie denerwować. Dupka mogę brać nie zaszkodzi. Pierwszy raz do niego pójdę. Bardzo mocno polecala mi go moja kuzynka która miała straszne problemy a on jedyny jej pomógł. Wydał się sympatyczny podczas rozmowy. Może któraś coś słyszała o nim nazywa się Maciej Wilkowski.
Jejku tak mnie mdli że chyba zwrócę śniadanie a szkoda by było bo mąż się bardzo postarał.

Nord ma niby czułość od 10 a quixx od 25...
Te wszystkie testy pokazuja w caly swiat. Ja nym sie tam mie przejmowala tym. U nas dziewczyny robia testami facelle z rossmana o czulosci 25 i pokazuja juz kreseczki, gdzie na tescie o czulosci 10 nie ma kreski.
Spokojnie. Stres jest najgorszy ;)

Te wszystkie testy pokazuja w caly swiat. Ja nym sie tam mie przejmowala tym. U nas dziewczyny robia testami facelle z rossmana o czulosci 25 i pokazuja juz kreseczki, gdzie na tescie o czulosci 10 nie ma kreski.
Spokojnie. Stres jest najgorszy ;)
No staram się nie stresować i też sobie mówię nic nie plamie więc musi być ok...

reklama
Do góry