reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sojnabig o kurde gratuluje :-) ale sie ciesze :-)'bedziesz ze mna na pazdziernikowych :-) babcia miala racje :-)

Jeszcze czarna dołączy i bedzie rewelacja!

Fajnie by było... Chciałabym być z Tobą Rudzielcu kochany na grupie:*
Ale poniwaz zawsze mam pecha, tak pewnie się nie stanie:p

Mam nadzieję że szybko to mój pierwszy raz wszystkiego się boję panicznie

Dasz rade kochana!!! Wormsik się tam mocno przyczepił linką:))

Fajnie by było... Chciałabym być z Tobą Rudzielcu kochany na grupie:*
Ale poniwaz zawsze mam pecha, tak pewnie się nie stanie:p

Dasz rade kochana!!! Wormsik się tam mocno przyczepił linką:))
Oby! Teraz czuję że będę panikowac cały czas, lekkie uklucie w okolicach jajników a ja już biegnę do WC czy to nie okres...

Strawbelka a ty w ciazy?

Czarna a ja ci mowie ze.będziesz
Tia...w ciazy to ja bede za 100 lat chyba.
Na sono hsg jade we wtorek. A potem dalej iui, chyba ze okaze sie ze jajowody oba zapchane to in vitro.
Ale trafila mi sie fajna praca w zawodzie i chyba zmieniam ja na dniach, w pon. maja mi dac jeszcze odpowiedz, wiec oderwe mysli od staran bo zajme sie praca i moze szybciej zaskoczy.

Jajowody mozna przepchac.czy tam wyczyscic.
Trzymam kciuki. Mam.nadzieje ze jak sie czym zajmiesz to.zajdziesz.

A gdzie Pyzia?

czy ktoras pracuje pracowala w banku lub instytucji udzielajacej kredytow, pozyczek? potrzebuje info odnosnie splaty rat...zostaly mi dwie raty do konca i wczoraj i dzis probowalam to zaplacic, ale nie wchodzi nr konta, pisałam poprzez formularz do tego banku i dzwonili, ze nr konta jest ok i niewiadomo dlaczego nie mozna tego wplacic i dzwonilam tez do najblzszej siedziby i podobno te raty sie skonczyly..pytam sie jak, skoro place zgodnie z harmonogramem i mam jeszcze dwie do splaty...czy mozliwe jest, ze jak sie komus konczy umowa kredytowa to automatycznie zamyka sie ten rachunek i konto? znacie sie? mam czekac na odp z banku po niedzieli, ale chce wiedziec juz teraz...

ps tak mysle, ze koncowka nr konta do splat tych rat to nr umowy kredytowej a kazdy kredytobiorca ma swoj nr i moze rzeczywsicie te raty sie skonczyly i temu ten nr nie wchodzi hah

Ostatnia edycja:
reklama
Jajowody mozna przepchac.czy tam wyczyscic.
Trzymam kciuki. Mam.nadzieje ze jak sie czym zajmiesz to.zajdziesz.

A gdzie Pyzia?
No wlasnie jak rok temu bylam na droznosci to mialam lewy zapchany, kilka razy lekarz podawal kontrast po chcial przepchac i laparo jeszcze bylo i sie nie dalo. Moze jakies zrosty tam mam.
A praca sie zajme to fakt, bo roboty tyle bedzie, ze nawet nie bede miala kiedy myslec o problemach;)

Do góry