reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sojnabig o kurde gratuluje :-) ale sie ciesze :-)'bedziesz ze mna na pazdziernikowych :-) babcia miala racje :-)

Jeszcze czarna dołączy i bedzie rewelacja!

Fajnie by było... Chciałabym być z Tobą Rudzielcu kochany na grupie:*
Ale poniwaz zawsze mam pecha, tak pewnie się nie stanie:p

Mam nadzieję że szybko to mój pierwszy raz wszystkiego się boję panicznie

Dasz rade kochana!!! Wormsik się tam mocno przyczepił linką:))

Fajnie by było... Chciałabym być z Tobą Rudzielcu kochany na grupie:*
Ale poniwaz zawsze mam pecha, tak pewnie się nie stanie:p

Dasz rade kochana!!! Wormsik się tam mocno przyczepił linką:))
Oby! Teraz czuję że będę panikowac cały czas, lekkie uklucie w okolicach jajników a ja już biegnę do WC czy to nie okres...

Strawbelka a ty w ciazy?

Czarna a ja ci mowie ze.będziesz
Tia...w ciazy to ja bede za 100 lat chyba.
Na sono hsg jade we wtorek. A potem dalej iui, chyba ze okaze sie ze jajowody oba zapchane to in vitro.
Ale trafila mi sie fajna praca w zawodzie i chyba zmieniam ja na dniach, w pon. maja mi dac jeszcze odpowiedz, wiec oderwe mysli od staran bo zajme sie praca i moze szybciej zaskoczy.

Jajowody mozna przepchac.czy tam wyczyscic.
Trzymam kciuki. Mam.nadzieje ze jak sie czym zajmiesz to.zajdziesz.

A gdzie Pyzia?

czy ktoras pracuje pracowala w banku lub instytucji udzielajacej kredytow, pozyczek? potrzebuje info odnosnie splaty rat...zostaly mi dwie raty do konca i wczoraj i dzis probowalam to zaplacic, ale nie wchodzi nr konta, pisałam poprzez formularz do tego banku i dzwonili, ze nr konta jest ok i niewiadomo dlaczego nie mozna tego wplacic i dzwonilam tez do najblzszej siedziby i podobno te raty sie skonczyly..pytam sie jak, skoro place zgodnie z harmonogramem i mam jeszcze dwie do splaty...czy mozliwe jest, ze jak sie komus konczy umowa kredytowa to automatycznie zamyka sie ten rachunek i konto? znacie sie? mam czekac na odp z banku po niedzieli, ale chce wiedziec juz teraz...

ps tak mysle, ze koncowka nr konta do splat tych rat to nr umowy kredytowej a kazdy kredytobiorca ma swoj nr i moze rzeczywsicie te raty sie skonczyly i temu ten nr nie wchodzi hah

Ostatnia edycja:
reklama
Jajowody mozna przepchac.czy tam wyczyscic.
Trzymam kciuki. Mam.nadzieje ze jak sie czym zajmiesz to.zajdziesz.

A gdzie Pyzia?
No wlasnie jak rok temu bylam na droznosci to mialam lewy zapchany, kilka razy lekarz podawal kontrast po chcial przepchac i laparo jeszcze bylo i sie nie dalo. Moze jakies zrosty tam mam.
A praca sie zajme to fakt, bo roboty tyle bedzie, ze nawet nie bede miala kiedy myslec o problemach;)

Do góry