G
Gość
Gość
Lekarz rodzinny moze Ci dac L4.Dziękuję! :* tylko teraz mi się nocki zaczynają ((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz rodzinny moze Ci dac L4.Dziękuję! :* tylko teraz mi się nocki zaczynają ((
To w poniedziałek..Lekarz rodzinny moze Ci dac L4.
A nie masz teraz do jakiego isc? Bo ja ide do innego ktory jest w przychodni akurat.To w poniedziałek..
Sojnabig o kurde gratuluje :-) ale sie ciesze :-)'bedziesz ze mna na pazdziernikowych :-) babcia miala racje :-)
Jeszcze czarna dołączy i bedzie rewelacja!
Mam nadzieję że szybko to mój pierwszy raz wszystkiego się boję panicznie
Oby! Teraz czuję że będę panikowac cały czas, lekkie uklucie w okolicach jajników a ja już biegnę do WC czy to nie okres...Fajnie by było... Chciałabym być z Tobą Rudzielcu kochany na grupie:*
Ale poniwaz zawsze mam pecha, tak pewnie się nie stanie
Dasz rade kochana!!! Wormsik się tam mocno przyczepił linką)
Tia...w ciazy to ja bede za 100 lat chyba.Strawbelka a ty w ciazy?
Czarna a ja ci mowie ze.będziesz
No wlasnie jak rok temu bylam na droznosci to mialam lewy zapchany, kilka razy lekarz podawal kontrast po chcial przepchac i laparo jeszcze bylo i sie nie dalo. Moze jakies zrosty tam mam.Jajowody mozna przepchac.czy tam wyczyscic.
Trzymam kciuki. Mam.nadzieje ze jak sie czym zajmiesz to.zajdziesz.
A gdzie Pyzia?