marzycielka81
Fanka BB :)
Dziekuje kochane. Moze jestem glupia ale boje sie bo w necie sa negatywne opinie o pre_test. Ktoras z niego korzystala?
Hime zdrowka.
Strawbelka przytulam mocno.
Hime zdrowka.
Strawbelka przytulam mocno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym bardzo do was wpaść ale Tomek ma w tym roku wyjazd za wyjazdem... w tym tygodniu tylko na chrzcinach Gabiego będzie. Mówi mi z tygodnia na tydzień kiedy wyjeżdża, bo jak mówi... sam nie wieCzarna tego jeszcze nie wiem. A bedziesz? Hmm Patka obiecala przywieźć ciasto i hod dogi z orlenu :-)
Witam Was ponownie dziewczyny!
Nie odzywałam się jakieś z 500 stron W sumie to brak czasu, a jak jest już czas, to marzę tylko o tym, żeby się wyspać...
W ciągu tego miesiąca tyyyle się wydarzyło. Ja już po ślubie Ponadto, 3 cykl z dupkiem... 16 cykl starań... Zaczynam przestawać wierzyć w cokolwiek. Moja siostra w ciąży i do tego jakieś 4 znajome... 3 urodziły a ja nadal pustka w brzuszku. Zapycham się nutellą, siedzę na nocce i pomyślałam o Was
Hej dziewczyny
Mnie też długo nie było ale nadrobiłam!
Też się dużo działo.. zareczyny na przykład!
Dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, wpadka i wielkie niezadowolenie... A ten kto by się cieszył to nie może... Eh. Milego dnia
Czarna trydno :-[ wyslemy ci zdjecie zebys zazdroscila :-)
A.kresek dla ciebie starczy. Ju ci pisalam ze na pazdziernikowych ze mna bedziesz