reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziekuje kochane. Moze jestem glupia ale boje sie bo w necie sa negatywne opinie o pre_test. Ktoras z niego korzystala?

Hime zdrowka.

Strawbelka przytulam mocno.

reklama
Sojnabig ju pare razy o tobie myslalam :-) super ze sie.odezwalas.
Gratuluje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Odzywaj sie częściej.
Tobie tez sie uda, zobaczysz

Marzycielka widze :-) moja krecha byla jeszcze jaśniejsza.powtorz za.pare.dni to juz bedzie ladna

Czarna tego jeszcze nie wiem. A bedziesz? Hmm Patka obiecala przywieźć ciasto i hod dogi z orlenu :-)
Chciałabym bardzo do was wpaść ale Tomek ma w tym roku wyjazd za wyjazdem... w tym tygodniu tylko na chrzcinach Gabiego będzie. Mówi mi z tygodnia na tydzień kiedy wyjeżdża, bo jak mówi... sam nie wie:(

Witam Was ponownie dziewczyny!
Nie odzywałam się jakieś z 500 stron :( W sumie to brak czasu, a jak jest już czas, to marzę tylko o tym, żeby się wyspać...
W ciągu tego miesiąca tyyyle się wydarzyło. Ja już po ślubie :) Ponadto, 3 cykl z dupkiem... 16 cykl starań... Zaczynam przestawać wierzyć w cokolwiek. Moja siostra w ciąży i do tego jakieś 4 znajome... 3 urodziły a ja nadal pustka w brzuszku. Zapycham się nutellą, siedzę na nocce i pomyślałam o Was:)

Kochana witaj!!! Odzywaj sie do nas:))

Hej dziewczyny
Mnie też długo nie było :) ale nadrobiłam!
Też się dużo działo.. :p zareczyny na przykład!
Dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, wpadka i wielkie niezadowolenie... A ten kto by się cieszył to nie może... Eh. Milego dnia ;)

Gratuluje, a jak sie oswiadczył?:))

Marzycielka - Gratulacje!!!:)) Chyba limit ciąż się wyczerpał i dla mnie dwóch kresek nie starczy:p

Marzycielka jest jak byk krecha :-D ślę super :-D
Gratuluję :-*

Strawbelka uda się, trzymaj się :-*

Hime już co raz bliżej ;-) fajne są przygotowania zazdrosne ;-)

Marzycielka to za dwa dni zrób następny i będzie wszystko wiadomo. Który masz dc?

Czarna zmiescisz się i ty na październik :-D ;-)

Hej. Nigdy nie przypuszczalam , ze wyladuje tutaj na forum . ciaza ... Pff... Zawsze wydawala mi sie taka blaha sprawa chwila zapomnienia i bum ! Jestes w ciazy , a jadnak... :( Pierwsze dziecko urodzilam w wieku 20 lat , taka przyslowiowa 'wpadka ' , ale nie zaluje , bo moja coreczka to cos najlepszego co moglo mnie spotkac. Na wychowywaniu mojego skarba minely mi juz prawie trzy lata , jednak kiedy corka miala dwa lata poczulam , ze dobrze byloby miec drugie malenstwo , rodzenstwo dla niej i drugie szczescie dla mnie . Maz najpierw odrobine sceptyczny w maju 2015 roku kiedy jego siostra urodzila synka stwierdzil rowniez , ze chcialby miec drugie dziecko. Zaczelismy od wizyty u ginekologa , podstawowe badania i przeciwwskazian nie ma , na koniec powiedzial a bym przyszla do niego w marcu gdyby sie jednak nie udalo nam . hmmm... Marzec , pomyslalam nawet wtedy , ze do tego czasu zdazylabym trzy razy zajsc w ciaze , jak bardzo sie pomylilam . jest luty i nic , wczoraj kolejna @ , a ja juz nie mam sily.

Czarna trydno :-[ wyslemy ci zdjecie zebys zazdroscila :-)

A.kresek dla ciebie starczy. Ju ci pisalam ze na pazdziernikowych ze mna bedziesz

Już zazdroszczę.... Na następne spotkanie muszę przyjechać! Trudno najwyżej teściowa sie zajmie glutem, nigdy jej o to nie prosiłam:))
Nie wiem Ruda na razie czekam.... Wiesz nie nastawiam się, pamiętam ile poprzednim razem sie starałam:)
Jakby sie tak szybko udało, to byłby cud!:))

reklama
Do góry