reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Co myslicie?

Załączniki

• 1454992658165.jpg
    1454992658165.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Hej dziewczyny
Mnie też długo nie było :) ale nadrobiłam!
Też się dużo działo.. :p zareczyny na przykład!
Dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, wpadka i wielkie niezadowolenie... A ten kto by się cieszył to nie może... Eh. Milego dnia ;)

Witajcie Dziewczynki:)
Ostatnio nie pisze, ale czasami podczytuje;)
lUI nie wyszlo, za tydzien jade zrobic sono hsg bo podejrzewam ze drugi jajowod mi sie zapchal.
Troche skrzydla mi opadly, bo juz nie wiem co robic.
Nie chce Wam truc i rzadko do Was zagladam, bo u Was ciagle nowe kreseczki sie pojawiaja i troche mi smutno ze u mnie nie chce zaskoczyc.
Pozdrawiam Was dziewczynki i zycze jak najwiecej nowych kreseczek;)

Marzycielka gratuluje, sa dwie kreseczki!!!!!
Lyara ja podczas owu mam sluz jak kurze bialko a zaraz po ten sluz robi sie gesty a potem mleczny i zaczynaja bolec mnie piersi, wtedy wiem, ze juz po owu jest
Strawbelka trzymam kciuki za Cb baardzo mocno!!!

Tak w ogóle dzień dobry dziewczęta. :) Niedawno się obudziłam, zaraz lecę się odświeżyć i jadę do lekarza bo chyba mam zapalenie węzłów chłonnych... No i dzisiaj jedziemy też do gminy załatwić salę, mam nadzieję, że nie będzie zajęta, mieliśmy też od razu załatwić termin ślubu w USC ale mój chłop musi jechać do swoich rodziców po swój akt urodzenia także to załatwimy w czwartek. No i zostało równe 5 miesięcy do ślubu.

reklama
Do góry