reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Zaczynaja bolec mnie piersi, sluz robi sie z plodnego na nieplodny, owu byla w weekend, czekam na efekty, ehh niech ten czas szybciej leci, nie lubie fazy luealnej dluzy mi sie

reklama
Cześć dziewczyny! Parę dni nie odzywałam się, bo trochę byłam zajęta. Mi właśnie kończy się całkiem okres, to znaczy już tylko brązowawe plamienia, jutro już powinno być czysto, dokładnie dzisiaj 6dc. Dzisiaj załatwiliśmy już datę ślubu, to znaczy byłyśmy z mamą u pani która z innymi kobietami robi jedzenie. Chcieliśmy wesele w sierpniu/wrześniu ale niestety mają napięte terminy więc wolne terminy były tylko 25 czerwiec, 9 lipiec i początek listopada, tak więc wybraliśmy 9 lipiec. Jutro jedziemy załatwiać salę, no i do urzędu stanu cywilnego zaklepać sobie ten 9 lipiec. No i mój chłop czeka na info o pracę, wyjedzie prawdopodobnie w marcu do Niemiec, to znaczy mam nadzieję, że ojciec załatwi mu miejsce. Będzie mi ciężko bez niego, bo strasznie przeżywam rozłąkę ale dam jakoś radę, a tam zarobi w 2 miesiące tyle co tu w PL za ponad pół roku.
Co u was laski? Któraś zatestowała jak mnie nie było?

Wkoncu doczekalam sie ogorkowej takiej jak.lubie :-) dziadzius mi zrobil :-)

Tak dziadka wykorzystywać no! no! :huh::laugh2:Nie masz litości dziewczyno!
Co do testowania to u mnie olewka, nie testuję bo i tak nic z tego nie będzie ...
zmienię pracę to prędzej zaciążę heh

Hime gdzie pojedzie do jakiego miasta, co będzie robił że tyle zarobi? Na wesele kasa? Fajny termin 9 lipiec :-)

Czarna a chodzilas na monitoring?

reklama
Hime gdzie pojedzie do jakiego miasta, co będzie robił że tyle zarobi? Na wesele kasa? Fajny termin 9 lipiec :-)

Czarna a chodzilas na monitoring?

Nie tylko testy owu, ocena szyjki i śluzu:) Za pierwszym razem kiedy brałam clo też monitoringu nie robiłam, mój lekarz wtedy powiedział że monitoring to niepotrzebna strata pieniędzy i wielki stres...
Zobaczymy co z tego cyklu będzie, nie nastawiam się na nic pozytywnego bo akurat w owu się rozchorowałam, identycznie jak w cyklu w którym począł się Gabryś,.... ale wtedy był to cud!:p

Do góry