i tacy dziecko maja ehh, swiat jest glupi in czasami mysle, ze dzieci trafaiaja tam gdzie nie powinnyO właśnie to jest prawda! I znam to z bardzo bliska bo mojego P siostra właśnie taką była, w ciąży piła a jej mąż alkoholik a dopiero ma jakieś 24 lata... A dziecko na szczęście zdrowe mają. Szkoda mi tego małego, bo traktują go jak zabawkę, bardziej on teraz niż ona... Ale dobra lepiej o tym nie będę myśleć bo mi ciśnienie skacze.
reklama
Ja też znam jedną taką, ma 3 dzieci, jedno pomagałam diagnozować w kierunku Aspergera, jak sie okazało, że znowu w ciąży to kupiła tabletki na artretyzm, poroniła.Tak właśnie bym chciała. Ale czasem wydaje mi się że już swiruje. Jeszcze dowiedziałam się, ze znajoma, która pije jest w trzeciej ciąży, w dwóch poprzednich też pila, dzieci chore, a tu trzeci maluch... Nie zazdroszczę jej, dzieci mi szkoda, bo najbardziej chciałabym żeby były zdrowe. I tak myślę, czemu nie można po prostu wpaść i już. Cykl mi się przestawił i chyba dopiero dziś moj dzień na dolowanie się nastał, wkurw już był przez dwa dni, to teraz dół...
Chyba sobie jakieś techniki relaksacyjne wynajde żeby wyluzowac. Bo wyluzować chce ale nie umiem
A ktoś kto by tak bardzo chciał i wychowałby najlepiej jak umie to ma problemy
po prostu sa takie, ze na pstrykniece palcem zachodza i te dzieci jedna za drugim takie biedna, ja obserwuje ludzi, jak widze te brudne wozki, te dzieci ubrane jak bezdomne, a matka idzie i pali a w torbie piwa to bym zaraz zdzieliła przez leb i sie spytala co wyprawiasz kobieto!!!!Ja też znam jedną taką, ma 3 dzieci, jedno pomagałam diagnozować w kierunku Aspergera, jak sie okazało, że znowu w ciąży to kupiła tabletki na artretyzm, poroniła.
A ktoś kto by tak bardzo chciał i wychowałby najlepiej jak umie to ma problemy
Zły rodzic to najgorsze co może być. Pod ścianę i egzekucja.po prostu sa takie, ze na pstrykniece palcem zachodza i te dzieci jedna za drugim takie biedna, ja obserwuje ludzi, jak widze te brudne wozki, te dzieci ubrane jak bezdomne, a matka idzie i pali a w torbie piwa to bym zaraz zdzieliła przez leb i sie spytala co wyprawiasz kobieto!!!!
taka spada na 4 lapy, nie ma sprawiedliwości, chyba, ze dzieci wyrosna na ludzi bo ktos im pomoze i zostawia ta glupia matke i sie zapije pindaZapomniałam dodać, że mąż ja zostawił, ona pije, dla dzieci na chleb to po sąsiadach szuka, dzieci jedzą chleb z cukrem i wodą. A te dwa głodzone, duże psy to mam nadzieję, że na końcu ją wpie***lą.
i wykastrowac lub cos by wiecej dzieci nie byloZły rodzic to najgorsze co może być. Pod ścianę i egzekucja.
Z tego co wiem to ta najstarsza dziewczynka ostatnio się chwaliła, że już nie jest dziewicą. Lat 13. Pije, pali. Młodszy brat to tak jeszcze w miarę. Ale ten mały... Jest w drugiej klasie podstawówki, a nie umie czytać. Z dzieckiem z niepełnosprawnością intelektualną inaczej się pracuje, trzeba poświęcić czas... A ten mały potrafi się dalej załatwiać w majty. Ma ogromne problemy z brzuszkiem. Moim zdaniem nie toleruje laktozy i glutenu, bez przerwy rozwolnienie, ból brzucha... A ona chleje i chwali się, że nowego faceta poznała, taki wspaniały!taka spada na 4 lapy, nie ma sprawiedliwości, chyba, ze dzieci wyrosna na ludzi bo ktos im pomoze i zostawia ta glupia matke i sie zapije pinda
reklama
agnesis
Fanka BB :)
Nie no, boli mnie coraz gorzej z tej prawej strony. Aż mi się niedobrze momentami robi. Byłam wczoraj po wyniki, ale nie poszłam na wizytę bo plamienie jeszcze było. Chciałam iść jak się @ skończy. A teraz to muszę az do wtorku czekać :/
Muszę się jakoś odstresowac
Karola jak czytam to jedyne co mi przychodzi na myśl "o ja pierd*le" :/ tragedia
Muszę się jakoś odstresowac
Karola jak czytam to jedyne co mi przychodzi na myśl "o ja pierd*le" :/ tragedia