reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie no, boli mnie coraz gorzej z tej prawej strony. Aż mi się niedobrze momentami robi. Byłam wczoraj po wyniki, ale nie poszłam na wizytę bo plamienie jeszcze było. Chciałam iść jak się @ skończy. A teraz to muszę az do wtorku czekać :/

Muszę się jakoś odstresowac :eek:
Zjedz pączuszki!

reklama
Z tego co wiem to ta najstarsza dziewczynka ostatnio się chwaliła, że już nie jest dziewicą. Lat 13. Pije, pali. Młodszy brat to tak jeszcze w miarę. Ale ten mały... Jest w drugiej klasie podstawówki, a nie umie czytać. Z dzieckiem z niepełnosprawnością intelektualną inaczej się pracuje, trzeba poświęcić czas... A ten mały potrafi się dalej załatwiać w majty. Ma ogromne problemy z brzuszkiem. Moim zdaniem nie toleruje laktozy i glutenu, bez przerwy rozwolnienie, ból brzucha... A ona chleje i chwali się, że nowego faceta poznała, taki wspaniały!
szok ja znam kobiete z rodzinnej wioski, gdzie jeden syn oblal sie wrzatkiem a ona mowi, no w koncu, bo mam go dosc a drugi wpadl pod autu, ale przezyl, z ledwoscia zreszta, ma tez corke, wszystkie dzieci chodza do szkoly specjalnej, i zobacz taka patologia ma dzieci :szok:

Karola idąc za twoją radą wyszłam do sklepu po pączki. Przeszłam się i mnie nie boli :D czuję że w pracy klimat taki ze wszystko boli haha :D ale poważnie mowiac to jak chodzę nie czuję bólu jak stoję to boli :eek:

Karola idąc za twoją radą wyszłam do sklepu po pączki. Przeszłam się i mnie nie boli :D czuję że w pracy klimat taki ze wszystko boli haha :D ale poważnie mowiac to jak chodzę nie czuję bólu jak stoję to boli :eek:
Przejdź się do mnie na faworki to nie będzie bolało :p ja tak miałam wczoraj, też w pracy :D

Takiego mam pomocnika!

Załączniki

• 1454590544004.jpg
    1454590544004.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 58
Ja też znam jedną taką, ma 3 dzieci, jedno pomagałam diagnozować w kierunku Aspergera, jak sie okazało, że znowu w ciąży to kupiła tabletki na artretyzm, poroniła.
A ktoś kto by tak bardzo chciał i wychowałby najlepiej jak umie to ma problemy :(

A daj Ty spokój ... ostatnio co te wyniki dostałam wkleiłam na jakieś forum ginekologiczne żeby mi pomogli zinterpretować i tam był temat odnośnie wywoływania poronień. Jak się naczytałam jak one żrą te tabletki na artretyzm, wsadzają w każdy otwór ciała to ja dziękuję. Nóż mi się w kieszeni otwierał jak czytałam w którym miesiącu ciąży to robią. A tu człowiek chce mieć ....I nie ma.
Niech je szlag ....

A daj Ty spokój ... ostatnio co te wyniki dostałam wkleiłam na jakieś forum ginekologiczne żeby mi pomogli zinterpretować i tam był temat odnośnie wywoływania poronień. Jak się naczytałam jak one żrą te tabletki na artretyzm, wsadzają w każdy otwór ciała to ja dziękuję. Nóż mi się w kieszeni otwierał jak czytałam w którym miesiącu ciąży to robią. A tu człowiek chce mieć ....I nie ma.
Niech je szlag ....
wiesz Bog chyba zle dzieli ciaze, dlaczego kobiety, ktore nie powiny miec dzieci maja po kilkoro, no dlaczego?!! a my w czym gorsze jestesmy, ze musimy tyle sie starac?

reklama
Karola to lecę :D pomogę Ci z tymi faworkami. Tzn w jedzeniu oczywiście :-D

Nessi pracuje w aptece i widzę jak gowniary a czasem nawet starsze kobiety pytają czy nie można bez recepty kupić "takich dobrych tabletek na stawy, babcia miała arthron i pomogły..." Kur*a bajera. Wont mam ochotę do nich krzyczeć. Co ja bym dała żeby tak wpaść jak one ;)

Jeszcze godzinka i do domu :)

Do góry