reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Taki zapieprz w pracy, że nie wiem jak się nazywam. Nadrobie wszystko w domu, bo widzę dużo pisalyscie :)

Hime post mi się usunął :p a pizzę zamowilysmy sobie do pracy, ale jakaś trefna szynka chyba na niej była, bo jest mi niedobrze po niej cały czas

A dziś mam w planach wyjście z kumplami z pracy na karaoke, ale jakoż zupełnie nie mam na to ochoty.
Mam prawie pewność że u mnie doszło do poronienia samiostnego. Dziś nad ranem ""wyleciał " ze mnie dość spory ok 1 cm na 1,5 cm dziwny skrzep ze sluzem. Ciężko określić wygląd. Ale wszystko wskazuje na rok ze mam rację.

Witam już z domku. Byliśmy dzisiaj oglądać nowy domek, który się bardzo podobał mojemu A. (bo blisko jego siostry) Mnie się średnio podobał i nie w smak mi ta bliskość jego siostry. Mimo wszystko poszłam obejrzeć.
Świeżo po remoncie, trzy sypialnie, dwie podwójne i jedna pojedyńcza, jadalnia, salon, przestrzenny, jasny z ogródkiem. Łazienka niezłego rozmiaru chociaż stan pozostawia trochę do życzenia kuchnia podobnie.
Przyjemny właściciel i dobry czynsz. Tylko kurcze ta siosta blisko (nie przepadamy za sobą) i okolica pozostawia trochę do życzenia. Mimo wszystko składamy apikację i zobaczyy jak przejdzie. Jutro jeszcze jeden idziemy oglądać, trochę droższy ale na zdjęciach ładnie wygląda. :)

@Mala86 Przykro mi. *tula* będzie dobrze.

Ruda to samo u nas, przychodzą do apteki wyceniac recepty i opieka im na leki daje, ale na wódkę i fajki to ich stać, a na leki już nie :/

Mala współczuję, a może lepiej iść do lekarza jak nigdy nie miałaś takiego bólu. Kolejne cykle na staranki przed tobą. Głowa do góry :)

Karola może jednak nie przyjdzie @ i rano wyjda dwie kreseczki ;)

Hime ale naleśnika to bym zjadła, najchętniej z bitą śmietaną ! :D

Ruda to samo u nas, przychodzą do apteki wyceniac recepty i opieka im na leki daje, ale na wódkę i fajki to ich stać, a na leki już nie :/

Mala współczuję, a może lepiej iść do lekarza jak nigdy nie miałaś takiego bólu. Kolejne cykle na staranki przed tobą. Głowa do góry :)

Wiesz co, ja ten cykl i tak spisałam na straty, więc byłam przygotowana na jedną kreskę. Tylko jakiś tam cień nadzieji się we mnie tlił, tym bardziej, że podejrzanie się czułam, dlatego te testy :) na jutro też już nie liczę, specjalnie kupiłam płytkowe, więc jak nie dziś, to jutro też nie ;) także czekam na @ i rozpoczynam nowy cykl ;)

Ja to mam bardziej chęć na gofry, ale moja gofrownica jest słaba i nie dopieka. ;(

reklama
W sumie to my wciąż na coś czekamy tylko najpierw na @, później na owu i albo na efekty albo na kolejną @ i tak w kółko.
Ja też czekam na to co się wydarzy dalej. Plamienie u mnie mniejsze niż rano. Nie wiem od czego to zależy, może inofolic mi pomaga.

Hime Boże gofry... przestań już o jedzeniu, bo z kuchni nie wyjdę :D

Do góry