reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

W ogóle taka sytuacja, dziś w nocy śniło mi się, że mój dziadek umarł i powiedziałam o tym w pracy. Jedna pani która bardzo wierzy w sny powiedziala, że to oznacza nowy etap w moim życiu, jakieś pozytywne zmiany i dodała na koniec 'planujecie coś? Może w ciąży jesteś' :-) :)
Ja tam w takie rzeczy nigdy nie wierzyłam, ale mogło by się sprawdzić co ona mówi, wcale bym nie narzekala :D

reklama
Ruda trzymam kciuki żeby się wchlonely krwiaki a ty żebyś bez stresu czekała na maleństwo

Mala byłaś u gina, jak nie to nie czekaj i leć jutro

Agnesis jeśli byłabyś w ciąży to te plamienia są złym znakiem, wiem z doświadczenia. Jeśli nie jesteś to pewnie zapowiedź @. Przykro mi czy tak czy tak to nic fajnego :*

Hime mój mąż już od tygodnia zapowiada gofry. A mamy mega super gofrownice więc warto robić :-D

Ale dziś mam smaka na pizze więc zaraz mąż poleci, a co ;-)
Ja w tym czasie położę "bobasa" :-)

Mala jesli myslisz, ze to poronienie idz do lekarza. Ja w grudniu poronilam i bardzo bolal mnie brzuch. Wyladowalam w szpitalu. Dopiero kroplowki pomogly.

Aniay jesli Ci sie podoba domek to zamieszkaj.

Agnesis masz racje ciagle na cos czekamy.

Mania kciuki.

Ann gratuluje.

Co do pracy. Oboje z mezem pracujemy. Ja wrocilam po macierzynskim do pracy.

Ann czytałam o plamieniach implantacyjnych i na forach dużo kobiet mówiło ze miały i moje też by się zgadzaly w czasie i w wyglądzie i w ogóle. Brzuch nie boli jak na @ i nigdy nie miałam plamien przed @, ale co będzie to czas zweryfikuje. Do lekarza i tak idę w środę, bo muszę wyniki odebrać więc od razu powiem co i jak.

hej ...czy moge sie do was przylaczyc? juzsie staramy z pol roku i jakos niestety nie wychodzi...w listopadzie poronienie samoistne bylo we wczesnej ciazy...mamy juz synka prawie 5latka...moge do was dolaczyc? pozdrawiam x

reklama
dzieki:)
wiecie co...ja to juz nie wiem co mam myslec...troche sie boje ze nie bedzie nam juz dane miec drugiego dziecka...jestem podlamana ...niestety...dzis wzielam sie za testy owulacyjne pierwszy raz w zyciu...choc przy nieregularnych okresach to i to niewiele pomoze...jak to z wami jest? jak to robicie ze nie tracicie nadzieji?

Do góry