reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

hime a kiedy testujesz?
na ćwiczenia nigdy nie jest za późno ani za wczesnie, nawet kobiety w ciązy ćwiczą.
2 lutego testuje. Dobra dzisiaj ćwiczę, a co :D Jak się za to nie wezmę teraz to już wcale, a jak będę w ciąży to jeszcze z ginekologiem się dogadam jakie ćwiczenia mogę robić.

reklama
Wiesz co bardzo dziękuję za chęci, ale zostanę przy p4p raczej. Znam te ćwiczenia, bardzo dają w kość i fajnie się ćwiczy z nimi. :)
A co do mojego wzoru do naśladowania to jest Sandra Prikker, w końcu może się ogarnę i będę ćwiczyć regularnie to będę miała takie piękne mięśnie. :)
b7f2a80efea40e64240d248b795ef253.jpg

Osz kurde:) jak dla mnie za dużo mięśni, ta dziewczyna choć bardzo ładna, jest średnio kobieca:))
Z tego co wiem panowie wolą takie delikatne płaskie ale nie tak umięśnione brzuszki:)
O takie np choć tu brzucha za dużo nie widać:
61514316121242469.jpg

Hime poczekaj :D po co się meczyc jak zaraz ci w pasie może przybyć :D hehe
Przestałam biegać odkąd zaczęliśmy starania, bo stwierdziłam że to za bardzo wysiłkowe.

Lux ogólnie mi sie nie chce isc do pracy , powiedziałabym w domu ;)

A ja zaczynam od niedzieli chodzic na siłownie z moim M ;) ostatnio jak chodziłam to duzo schudłam ale szybko przybrałem znow na wadzę ;(.
A mi podoba się figura Anny Lewandowskiej . Wyglada bardzo kobieco

Osz kurde:) jak dla mnie za dużo mięśni, ta dziewczyna choć bardzo ładna, jest średnio kobieca:))
Z tego co wiem panowie wolą takie delikatne płaskie ale nie tak umięśnione brzuszki:)
O takie np choć tu brzucha za dużo nie widać:
61514316121242469.jpg
Mi właśnie się podobają mięśnie, Sandra jeszcze wygląda kobieco bo to jest przy napince, normalnie ma dość płaski brzuch. Wiadomo o gustach się nie rozmawia, jeden lubi jedno drugi drugie. Na pewno nie chce być patyczkiem. :D

reklama
Do góry