reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@hime ja moge polecic plank, jak cwiczylam to 2cm w miesiac zrzucilam, tylko potem zycie sie przypaletalo.
Cwiczenia nie sa bardzo wymagajace a przynosza duzy i widoczny efekt. I sa wlasnie na miesnie brzucha a nie chudniecie. :D Jak znajde kartke to zrobie zdjeci i Ci wyle jak chcesz

@hime ja moge polecic plank, jak cwiczylam to 2cm w miesiac zrzucilam, tylko potem zycie sie przypaletalo.
Cwiczenia nie sa bardzo wymagajace a przynosza duzy i widoczny efekt. I sa wlasnie na miesnie brzucha a nie chudniecie. :D Jak znajde kartke to zrobie zdjeci i Ci wyle jak chcesz
Wiesz co bardzo dziękuję za chęci, ale zostanę przy p4p raczej. Znam te ćwiczenia, bardzo dają w kość i fajnie się ćwiczy z nimi. :)
A co do mojego wzoru do naśladowania to jest Sandra Prikker, w końcu może się ogarnę i będę ćwiczyć regularnie to będę miała takie piękne mięśnie. :)
b7f2a80efea40e64240d248b795ef253.jpg

I wcale jej figura mnie nie jara, ja mam swój wzór do naśladowania, zaraz wam pokaże. :D

Figura fakt mi się jej nie podoba, ale bardziej chodzi mi o jej styl bycia. Nie mogę jej słuchać :D

Jak cwiczylam i biegalam to wagowo nie schudłam, ale inaczej wyglądało moje ciało. Teraz stwierdziłam że jak zajde w ciążę to i tak będę gruba :D później się za siebie wezmę :D

ja to musze sobie znaleśc cwiczenia na jędrne i większe pośadki i no może na mięśnie brzucha bo teraz nie cwicze bo nie chce jeszce bardziej schudnąć...mam taka samą wage o czasów jak pzrestałam rosnąć.

reklama
ja to musze sobie znaleśc cwiczenia na jędrne i większe pośadki i no może na mięśnie brzucha bo teraz nie cwicze bo nie chce jeszce bardziej schudnąć...mam taka samą wage o czasów jak pzrestałam rosnąć.
Wejdź na YouTube poszukać P4P tam są fajne ćwiczenia na pośladki, polecam! :)

Do góry