L
Lad
Gość
I wcale jej figura mnie nie jara, ja mam swój wzór do naśladowania, zaraz wam pokaże.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
konski usmiech ma no nieDla mnie jest taka trochę pusta, ale z twarzy właśnie
Wiesz co bardzo dziękuję za chęci, ale zostanę przy p4p raczej. Znam te ćwiczenia, bardzo dają w kość i fajnie się ćwiczy z nimi.@hime ja moge polecic plank, jak cwiczylam to 2cm w miesiac zrzucilam, tylko potem zycie sie przypaletalo.
Cwiczenia nie sa bardzo wymagajace a przynosza duzy i widoczny efekt. I sa wlasnie na miesnie brzucha a nie chudniecie. Jak znajde kartke to zrobie zdjeci i Ci wyle jak chcesz
I wcale jej figura mnie nie jara, ja mam swój wzór do naśladowania, zaraz wam pokaże.
Wejdź na YouTube poszukać P4P tam są fajne ćwiczenia na pośladki, polecam!ja to musze sobie znaleśc cwiczenia na jędrne i większe pośadki i no może na mięśnie brzucha bo teraz nie cwicze bo nie chce jeszce bardziej schudnąć...mam taka samą wage o czasów jak pzrestałam rosnąć.