reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny, mam pytanie o tematyce ślubnej. Jak sprawują się wasze obrączki i ile kosztowały? My planujemy pobrać się jakoś w sierpniu/wrześniu i już głupieje. Nie chce wydać krocia na błyskotkę. Mam na oku takie do 200zl za sztukę ale mój mówi że nie warto lepiej kupić droższe ...

My sie niedlugo tez bedziemy przeprowadzac pewnie, chociaz wciaz na wynajem. Z dwoch sypialni na trzy bedziemy zmieniac. Idziemy ogladac domy w piatek i w sobote takze moze w przyszlym tygodniu cos bedzie wiadomo. Narazie ogladalismy jeden ale niestety kuchnia i lazienka okazyly sie byc malutkie.

My sie niedlugo tez bedziemy przeprowadzac pewnie, chociaz wciaz na wynajem. Z dwoch sypialni na trzy bedziemy zmieniac. Idziemy ogladac domy w piatek i w sobote takze moze w przyszlym tygodniu cos bedzie wiadomo. Narazie ogladalismy jeden ale niestety kuchnia i lazienka okazyly sie byc malutkie.
jak my zaczelismy teraz w styczniu szukac mieszkania to najpierw mielismy na oiku dwupokojowe, plus lazienka i kuchnia z tym, ze lazienka i kuchnia mikro i musialabym kupic nowa pralke otwierana od gory i nie weszla by moja lodowka do kuchni i zaczelam szukac inego mieszkanka i znalazlam duze, dwa pkoje, jeden duzy drugi mniejszy i ogromna kuchnia i duza lazienka, koszt 1000 zl plus ogrzewanie gazowe, mieszkanie kilkuletnie, piekne

Agnesis ja w pierwszej ciąży ciągle mogłam spać i brak @ to moje dwa jedyne objawy ;-)

Hime no jak nic wroze ci ciążę. Jak się ocenia cykl jako stracony najczęściej się udaje. Patrz na Ruda ;-)
Jeszcze kilka dni i się dowiemy, oby pozytywne testy się posypały, co by Ruda sama na pazdziernikowkach nie siedziała :-)

Karola u ciebie tez coś podejrzane :-)

Ja mam dziś krupnik i risotto z pieczarkami :-D mniam

Hime my mamy z żółtego złota. Takie zaokrąglone lekko chyba jakoś 5 mm szerokości. Dla mnie są idealne takie klasyczne piękne i mamy zmniejszona objętość złota w środku chyba o 25 % bo tego nie widać są tylko lżejsze i tańsze. Obie kosztowaly koło 1700 zł.
Za 200 zł to pewnie jakaś niska próba. Nasze mają 585 podobno dobre na obrączki. Fakt zarysowania delikatnie widać ale jak się wypoleruje u zlotnika jak nowe.
Lepiej chyba trochę zainwestować bo to na całe życie. Ale każdy kupuje na swoją kieszeń :-)

Agnesis ja w pierwszej ciąży ciągle mogłam spać i brak @ to moje dwa jedyne objawy ;-)

Hime no jak nic wroze ci ciążę. Jak się ocenia cykl jako stracony najczęściej się udaje. Patrz na Ruda ;-)
Jeszcze kilka dni i się dowiemy, oby pozytywne testy się posypały, co by Ruda sama na pazdziernikowkach nie siedziała :-)

Hime my mamy z żółtego złota. Takie zaokrąglone lekko chyba jakoś 5 mm szerokości. Dla mnie są idealne takie klasyczne piękne i mamy zmniejszona objętość złota w środku chyba o 25 % bo tego nie widać są tylko lżejsze i tańsze. Obie kosztowaly koło 1700 zł.
Za 200 zł to pewnie jakaś niska próba. Nasze mają 585 podobno dobre na obrączki. Fakt zarysowania delikatnie widać ale jak się wypoleruje u zlotnika jak nowe.
Lepiej chyba trochę zainwestować bo to na całe życie. Ale każdy kupuje na swoją kieszeń :-)
No właśnie dla mnie nie do pomyślenia jest za dwie błyskotki wydać prawie 2tys złotych... No nic, kupimy tanie bo i tak to tylko symbolicznie. Wiadomo ekstremalnie nie będzie się ich używać więc powinny parę lat posłużyć.

reklama

Ja za to mogę spać i jeść na zmianę :p
Gotuje chinszczyzne z grzybkami i w mleku kokosowym i piersiatka nadziewane szpinakiem, tylko, ze rano jak to wymyslilam wydawalo sie latwiejsze do zrobienia :p

Do góry