L
Lad
Gość
Ale która bo tu są dwie. No Sandra może z twarzy taka ładna nie jest ale z resztą nikt nie jest idealny.twarz ma nieladna, ale cialo na tym zdjeciu piekne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale która bo tu są dwie. No Sandra może z twarzy taka ładna nie jest ale z resztą nikt nie jest idealny.twarz ma nieladna, ale cialo na tym zdjeciu piekne
Tylko się ciesze, że w nie całkiem starym budownictwie, bo tam to już całkiem umrzeć e połowie możnapiate pietro? łal to ja pierwsze mam problem by wniesc torby
no ta Sandra taka wychodzona ma ta twrazAle która bo tu są dwie. No Sandra może z twarzy taka ładna nie jest ale z resztą nikt nie jest idealny.
no jaj mam obecnie w starym budownictwie a za kilka dni juz w nowym bede miec oj widac roznice, i klatki szersze i ladniej i nie smierdzi nheehehTylko się ciesze, że w nie całkiem starym budownictwie, bo tam to już całkiem umrzeć e połowie można
jak my zaczelismy teraz w styczniu szukac mieszkania to najpierw mielismy na oiku dwupokojowe, plus lazienka i kuchnia z tym, ze lazienka i kuchnia mikro i musialabym kupic nowa pralke otwierana od gory i nie weszla by moja lodowka do kuchni i zaczelam szukac inego mieszkanka i znalazlam duze, dwa pkoje, jeden duzy drugi mniejszy i ogromna kuchnia i duza lazienka, koszt 1000 zl plus ogrzewanie gazowe, mieszkanie kilkuletnie, piekneMy sie niedlugo tez bedziemy przeprowadzac pewnie, chociaz wciaz na wynajem. Z dwoch sypialni na trzy bedziemy zmieniac. Idziemy ogladac domy w piatek i w sobote takze moze w przyszlym tygodniu cos bedzie wiadomo. Narazie ogladalismy jeden ale niestety kuchnia i lazienka okazyly sie byc malutkie.
No właśnie dla mnie nie do pomyślenia jest za dwie błyskotki wydać prawie 2tys złotych... No nic, kupimy tanie bo i tak to tylko symbolicznie. Wiadomo ekstremalnie nie będzie się ich używać więc powinny parę lat posłużyć.Agnesis ja w pierwszej ciąży ciągle mogłam spać i brak @ to moje dwa jedyne objawy ;-)
Hime no jak nic wroze ci ciążę. Jak się ocenia cykl jako stracony najczęściej się udaje. Patrz na Ruda ;-)
Jeszcze kilka dni i się dowiemy, oby pozytywne testy się posypały, co by Ruda sama na pazdziernikowkach nie siedziała :-)
Karola u ciebie tez coś podejrzane :-)
Ja mam dziś krupnik i risotto z pieczarkami mniam
Hime my mamy z żółtego złota. Takie zaokrąglone lekko chyba jakoś 5 mm szerokości. Dla mnie są idealne takie klasyczne piękne i mamy zmniejszona objętość złota w środku chyba o 25 % bo tego nie widać są tylko lżejsze i tańsze. Obie kosztowaly koło 1700 zł.
Za 200 zł to pewnie jakaś niska próba. Nasze mają 585 podobno dobre na obrączki. Fakt zarysowania delikatnie widać ale jak się wypoleruje u zlotnika jak nowe.
Lepiej chyba trochę zainwestować bo to na całe życie. Ale każdy kupuje na swoją kieszeń :-)
Ja za to mogę spać i jeść na zmianęAgnesis ja w pierwszej ciąży ciągle mogłam spać i brak @ to moje dwa jedyne objawy ;-)
Hime no jak nic wroze ci ciążę. Jak się ocenia cykl jako stracony najczęściej się udaje. Patrz na Ruda ;-)
Jeszcze kilka dni i się dowiemy, oby pozytywne testy się posypały, co by Ruda sama na pazdziernikowkach nie siedziała :-)
Karola u ciebie tez coś podejrzane :-)
Ja mam dziś krupnik i risotto z pieczarkami mniam
Hime my mamy z żółtego złota. Takie zaokrąglone lekko chyba jakoś 5 mm szerokości. Dla mnie są idealne takie klasyczne piękne i mamy zmniejszona objętość złota w środku chyba o 25 % bo tego nie widać są tylko lżejsze i tańsze. Obie kosztowaly koło 1700 zł.
Za 200 zł to pewnie jakaś niska próba. Nasze mają 585 podobno dobre na obrączki. Fakt zarysowania delikatnie widać ale jak się wypoleruje u zlotnika jak nowe.
Lepiej chyba trochę zainwestować bo to na całe życie. Ale każdy kupuje na swoją kieszeń :-)