reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie chce zjechać z kg, ale wiadomo i tak spadnie waga. Ile cm? Nie mam pojęcia, tak by był w miarę płaski. Będę ćwiczyć aż będą dobre efekty, ale najgorsze jest to że mam słomiany zapał. :(

Zmierzylam się, w pasie mam 86cm, jak wyciągnęłam brzuch to dobrze wygląda jakbym miała 80cm. Więc czeka mnie usuwanie 6cm tłuszczu. Martwię się, że nie dam rady... :(

Nie chce zjechać z kg, ale wiadomo i tak spadnie waga. Ile cm? Nie mam pojęcia, tak by był w miarę płaski. Będę ćwiczyć aż będą dobre efekty, ale najgorsze jest to że mam słomiany zapał. :(
a ja znow jak wpadne w wir cwiczen to nie ma zmiluj tylko obecnie czasu bark, bo dojazdy do pracy dlugie, ale po przeprowadzce to sie zmieni

Ja cwiczylam z mel b bo strasznie nie lubię chodakowskiej :D hehe
Na brak apetytu nie nazekam, ciągle bym coś jadła :D
No mi się dobrze ćwiczy z p4p z YouTube. No i składam sobie ćwiczenia i razem wychodzi godzina ćwiczeń. Mój przyjaciel bardzo ładnie schudł z prawie 100kg do 80kg w bardzo krótkim czasie właśnie z p4p.

reklama
Do góry