A później będę Wam maridzić, żem gruba i wałki są!To lec...oslodzisz sobie zycie
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A później będę Wam maridzić, żem gruba i wałki są!To lec...oslodzisz sobie zycie
Od jednego razu Ci waleczkow nie przybedzieA później będę Wam maridzić, żem gruba i wałki są!
Lec bo Ci sklepy pozamykajaChyba mam ochotę na czekoladę z malinami :x albo gruszką i chilli!
Jestem w pracy, a tu czekolady i wszystkiego pod dostatkiem jeszcze 3 godziny otwarte!Lec bo Ci sklepy pozamykaja
E....to zanim skonczysz prace to Ci ochota na nie przejdzieJestem w pracy, a tu czekolady i wszystkiego pod dostatkiem jeszcze 3 godziny otwarte!
Coś Ty, zaraz polecę na sklep i coś wybioręE....to zanim skonczysz prace to Ci ochota na nie przejdzie
Poszukaj moze beda te maltersels czy jakos tak. Napewno nie pozalujeszCoś Ty, zaraz polecę na sklep i coś wybiorę
http://m.tesco.com/h5/groceries/r/www.tesco.com/groceries/product/details/?id=282480419Nigdy nie widziałam u nas, chyba nie ma :/