reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Aniay oczywiscie że możesz o pomoc !!!

Ja dZisiaj mam dzień obrzarstwa wlasnie zjadłam pizze ;(

Strawbelka a ja wlasnie za nimi nie przepadam :(

A ha i tak jeszcze dla informacji ciocia czerwonym mercedesem jeszcze nie przyjechała @

reklama
Przyjezdzam do polski w lutym, more przywiezc troche malteesers I czekolady cadbury
Lepiej nie bo jak przypomne sobie smak to pewnie potem bym przez intetnet kupowala. Bo ja 10 lat temu bylam od tego mocno uzalezniona i na kilogramy jadlam. Taka mialam wtedy diete. Kawa i czekolada, mega zdrowe. Potrafilam w ciagu jednego dnia zjesc 3 czekolady i nic wiecej. Zle sie to dla mnie skonczylo bo 7 kg w ciagu 2 lat mi przybylo. Jak wrocilam do Polski szybko zgubilam i wzielam sie za siebie.

Ja to tez bym wyjechala gdzies na stale. Moje morzenie to zamieszkac kiedys na Teneryfie. Zakochalam sie w niej od pierwszego wejrzenia.

@Strawbelka no to co stoi na przeszkodzie? Pakujesz rodzine I wio! ja sie przenioslam do UK bo moj A. Jest anglikiem, troche mi zajelo sciagniecie corki ale sie udalo. Teraz jestem szczesliwsza niz kiedykolwiek go jestem tam gdzie chcialam I z tymi ktorych kocham.
Marzenia trzeba spelniac

reklama
Do góry