G
Gość
Gość
Lenaka ja juz widzialam Twoje wyniki i juz Ci odpisywalam. Na moje oko jest ok, tylko tsh bym zbila pod ciaze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak, pamiętam dziękuję kochana ciekawa byłam jak teraz z tymi wynikami anty-tg te wcześniejsze się zgrają i czy coś to zmienia w ogólnym ich obrazieLenaka ja juz widzialam Twoje wyniki i juz Ci odpisywalam. Na moje oko jest ok, tylko tsh bym zbila pod ciaze.
Lyara kup sobie vitrum d3 forte, ma 2 tys jednostek i na poczatku lykaj po 2 tabsy.Pamiętam że mi lekarka powiedziała, że takie niedobory nie są spowodowane tylko brakiem słońca, jak znajdę wyniki to wam wrzucę
To Ty sobie kup jak najszybciej ta wit D! Bo napewno masz niedobory i to moze jeszcze wieksze niz ostatnio.Znalazłam te wyniki, wpiszę wam wsio tylko to było robione 28.01.2014 tak jak mówiłam.
FT3 i FT4 są w normie, TSH miałam wtedy 7 ale to nie ważne.
Witamina 25OH D ( to jakieś inne badanie wit D) <8,1 ng/ml niedobór poniżej 20
Anty TPO 55,9 IU/ml norma poniżej 12
ANTY TG > 800 IU/ml norma poniżej 30...
I od tamtej pory już nigdy mi nie powtarzano tych badań...
Kurde, przydałoby mi się legnąć w szpitalu na parę dni, coby zbadali z góry na dół... Ale to tylko w marzeniach
Nawet chyba mam jeszcze, ale nie wiem jak z datą, bo wtedy dostałam... Jezu ja już nie ogarniam tych leków, euthyrox, powinnam metforminę brać a nie biorę ja pier... może bym poprosiła jakiegoś lekarza o jakiś cholerny komplet badań... Mam też tachykardię, i za cholerę nikt mi nigdy nie powiedział skąd się to bierze, od dłuższego czasu podwyższone CRP norma do 5 a ja miałam chyba 18... oczywiście to też nic takiego...na RTG kiedyś mi jakieś zmiany wyszły na tle zapalnym i to RTG powtórzony po roku dał taki sam wynik, oczywiście pulmonolog dał skierowanie na tomografię, tomografia była ok, i też cisza... Powiedział że jak TK będzie dobre to mam nie przychodzić... Powiem wam że zaczynam mieć już tego wszystkiego po mału dość, pieprzy się tyle rzeczy, a ja nie potrafię znaleźć lekarza który by to jakoś w końcu ogarnął...To Ty sobie kup jak najszybciej ta wit D! Bo napewno masz niedobory i to moze jeszcze wieksze niz ostatnio.
sama siedze to nie mam komu hahahHaha powiesz że Ci coś do oka wpadło i nie możesz otworzyć