reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaca maca nie jem bo to swinstwo!!!
Chleb bezglutenowy pieke sama bo te sklepowe maja straszny sklad, no czasami jak mam lenia to kupie.
Nie brakuje mi go wcale a czuje sie jak nowo narodzona;)
Czyli brak glutenu działa prawidłowo na organizm. Też maka nie jem bo bym musiała to jeść prosto na sedesie ;) tak mi podraznia żołądek

Strawbelka, a mam jeszcze pytanie... Jak Ty się psychicznie czujesz? Choc pewnie TSH masz jakoś unormowane jak się domyślam...

Strawbelka, a mam jeszcze pytanie... Jak Ty się psychicznie czujesz? Choc pewnie TSH masz jakoś unormowane jak się domyślam...
Wczesniej bylam jak spiaca krolewna, non stop spalam, bylam mega nerwowa wszystko mnie wkurzalo i nie mialam ochoty do zycia. Odkad nie jem glutenu i lykam duze dawki wit d czuje sie swietnie.
Tsh to ja mialam zawsze w normie, tylko pod starania musialam zbic. Ja mialam duze miano przeciwcial przeciwtarczycowych anty tpo i anty tg.

A mój to kochany brzydal ;) Ale nie zamieniłabym go na innego :)
Mój A. urodą nie grzeszy, chociaż uśmiech ma piękny. Ale jak dla mnie najwspanalszy na świecie, najlepszy przyjaciel i bratnia dusza. Warto było przeczekać żeby takiego znaleźć (po rozwodzie jestem)

Uwielbiam was za te wasze mózgi zalane spermą XD Poprawiło mi humor na dobre.

Nowości pod kontem wagi gdzieś doczytałam. Podobno niedobór witaminy D powoduje tycie bo się wapń nie przyswaja.
Sprawdzimy teorię. Nigdy by mi do głowy nie przyszło.

Do tego wszystkiego mi sie znowu Organizm nie może zdecydować. Miałam objawy na Owu tydzień temu a dzisiaj mi się znowu zaczynają :dry:. Przydałoby się dostać ten okres wreszcie :oo2:

reklama
Wczesniej bylam jak spiaca krolewna, non stop spalam, bylam mega nerwowa wszystko mnie wkurzalo i nie mialam ochoty do zycia. Odkad nie jem glutenu i lykam duze dawki wit d czuje sie swietnie.
Tsh to ja mialam zawsze w normie, tylko pod starania musialam zbic. Ja mialam duze miano przeciwcial przeciwtarczycowych anty tpo i anty tg.
Hmm no ja oba miałam wysokie, anty tpo chyba miałam ponad 800, laboratorium nie mierzy już więcej, to był max... Mogę mylić z anty tg, ale na pewno któregoś z tych dwóch miałam aż tyle... A drugie było jakoś też sporo powyżej normy. To było ponad rok temu, albo prawie 2 lata i nigdy więcej już mi tych badań nie powtórzono...

Mój A. urodą nie grzeszy, chociaż uśmiech ma piękny. Ale jak dla mnie najwspanalszy na świecie, najlepszy przyjaciel i bratnia dusza. Warto było przeczekać żeby takiego znaleźć (po rozwodzie jestem)

Uwielbiam was za te wasze mózgi zalane spermą XD Poprawiło mi humor na dobre.

Nowości pod kontem wagi gdzieś doczytałam. Podobno niedobór witaminy D powoduje tycie bo się wapń nie przyswaja.
Sprawdzimy teorię. Nigdy by mi do głowy nie przyszło.

Do tego wszystkiego mi sie znowu Organizm nie może zdecydować. Miałam objawy na Owu tydzień temu a dzisiaj mi się znowu zaczynają :dry:. Przydałoby się dostać ten okres wreszcie :oo2:
Kurde, obie dałyście mi do myślenia z wit D... Jak mi właśnie wtedy 2 lata temu badali to miałam poważny niedobór...Oczywiście za "namową" kilku osób zbagatelizowałam bo każdy mówił że to po prostu za mało słońca i spacerów, ale niedobór był naprawdę duży z tego co pamiętam... Ciekawe jak jest teraz...

Do góry