G
Gość
Gość
A mnie cos bierze, przyszlam z pracy i do teraz pod koldra leze i sie rozgrzac nie moge, a naubierana jak eskimos jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zmarzlam jak cholera, bo nie grzeje mi w auce na nogiA mnie cos bierze, przyszlam z pracy i do teraz pod koldra leze i sie rozgrzac nie moge, a naubierana jak eskimos jestem
Tak czy inaczej już po problemie teraz porażam czerwienią.sama siedze to nie mam komu hahah
cudowna miesiaczka hahahahahahahahTak czy inaczej już po problemie teraz porażam czerwienią.
No w sumie to ten avek dla mnie jak najbardziej aktualnycudowna miesiaczka hahahahahahahah
Markitek czy jak jej tam sie chyba obrazila ojjjjj
Zmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...No w sumie to ten avek dla mnie jak najbardziej aktualny
Haha coś się wymyśli Special for youZmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...
przepedz go a kysz duszo nieczystaNo w sumie to ten avek dla mnie jak najbardziej aktualny
przepedz go a kysz duszo nieczysta
Teraz lepiej?Zmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...
Zmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...