reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ech :( i juz wychodzi na to ze nie mozna byc szczerą...ja rozumiem ze jak sie ktos stara rok to mu wszystko jedno kiedy sie dziecko urodzi...ale kazda z nas ma inna sytuację rodzinna - chce miec zdrowe dziecko nie interesuje mnie plec, kolor wlosow itp...a wole przeczekac 3m u nas w rodzinie ciezkie bo mysle o przyszlosci swojej i dziecka , bo jest to decyzja na całe życie i poniewaz licze na to ze uda mi sie szybko zajsc w ciaze :( myslalam ze przylacze sie do was, dowiem czegos nowego i tak poprostu pogadam a teraz mi przykro :(
to nie o to chodzi, piszesz, ze nie chcesz robic w jednym miesiacu dwoch imrez? a moze by te imprezy polaczyc? taki sam koszt wychodzi

reklama
Czarna to tylko kolor :-) haha powinnam sie przefarbowac na czarno :-) ruda wredna masz racje ale napewno.nie falszywa :-) nie w moim przypadku

Złoooooo:D Ruda a Ciebie jaka to teraz Ruda? Jak Ty masz gwiezdny fiolet na głowie:D
Kurde Ty i ja to z dwuosobowa banda: Ja Czarna jestem zła a Ty Ruda wredna... z fioletowym nic mi się nie kojarzy:D
Pyzia - ja mam głupio ironiczne poczucie humoru.... Albo ktoś to kocha albo się bulwersuje:p
Lyara to dobrze że starasz się odżywiać zdrowo. Dziecko powstaje z tego co jemy....chyba nikt nie chciałyby żeby jego dziecko powstawało z coli i zupek chińskich:))
Takie poczucie humoru jest mi najbliższe choć nie każdy je rozumie ;)

to nie o to chodzi, piszesz, ze nie chcesz robic w jednym miesiacu dwoch imrez? a moze by te imprezy polaczyc? taki sam koszt wychodzi
to nie chodzi o imprezy...mam swoje zdanie na ten temat...bo mam juz jedno dziecko w grudniu..o kase tez nie chodzi bo wszystko sie da ogarnac ale juz wiecej nie chce tego tlumaczyc bo nie chce zeby ktos na mnie naskoczyl :(

ech :( i juz wychodzi na to ze nie mozna byc szczerą...ja rozumiem ze jak sie ktos stara rok to mu wszystko jedno kiedy sie dziecko urodzi...ale kazda z nas ma inna sytuację rodzinna - chce miec zdrowe dziecko nie interesuje mnie plec, kolor wlosow itp...a wole przeczekac 3m u nas w rodzinie ciezkie bo mysle o przyszlosci swojej i dziecka , bo jest to decyzja na całe życie i poniewaz licze na to ze uda mi sie szybko zajsc w ciaze :( myslalam ze przylacze sie do was, dowiem czegos nowego i tak poprostu pogadam a teraz mi przykro :(
To nie prawda,że nie można byc szczerym,po prostu wszystko mozna inaczej wypowiedzieć ;)

Pyzia witam miło że dołączyłaś do nas. Oby na krótko trzymam kciuki&&&&

A tak w ogóle to się we mnie zagotowało :mad: nie akceptuję takiego podejścia gdzie wyliczam i planuję kiedy fajnie byłoby być w ciąży i urodzić. Cholera jasna to absurdalne przeliczać dzień urodzin swojego dziecka na złotówki i celowac tak by żaden inny wydatek w danym miesiącu się nie pojawił. Rozumiem ma się wielu chrzesniakow itd ale czy naprawdę najważniejsze są drogie prezenty? Tylko tyle można zaoferować tym dzieciaczkom? Kupuje się to na ile nam pozwala budżet i już. Drobne upominki nie kosztują wiele a i tak najważniejsza jest miłość którą możemy podarować. Boże ale się wściekłam. To jest tak przykre.
Oddalabym wszystko by tylko moje dziecko mogło się urodzić, nie ważne jaki to byłby dzień. Może być w święto Wojska polskiego, albo zielone świątki albo piątek trzynastego. A gdybym mogła to oddalabym swoje życie by 09.05.2016 moje maleństwo przyszło na świat ale nie ma już tej szansy bo 09.10.2015 odeszło na zawsze. Nie rozumiem takiego myślenia ale i nie muszę wszystkiego rozumieć. Niech sobie każdy żyje jak chce.

Ruda, czarna nie jesteście najgorsze :p ;)

reklama
Do góry