reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

mi nie chodzi o pieniadze...nie przeliczam nic...napisalam wam tu dzisiaj ze dostalam okres - jestem w dodatku bardzo przeziebiona, zle sie czuje i zaczelam sie martwic ze tak mi latwo nie pojdzie z ta ciaza jak myslalam...a tu sie okazuje ze zamiast przeczytac ze bedzie ok ...czytam ze jestem nienormalna ze chce zaplanowac ciaze :( poprostu trafilam w zle miejsce bo wy sie wszystkie bardzo dlugo staracie i juz myslicie pewnie inaczej - jesli jestescie w stanie myslec tylko przez pryzmat prezentow i kasy to wspolczuje...zupelnie o inne aspekty mi chodzi :( Ludzie czasami planuja dzieci...i chca wybrac odpowiedni moment...ja nie rozumiem jak mozna tak oceniac kogos po jednej wypowiedzi...
wlasnie Ty nas ocenilas i pojechalas po calosci, my myslimy inaczej? tzn jak? mamy zepsute mozgi od dlugich staran? bo nie wiem hmm

reklama
Pyzia dokladnie sru i ciaza :-)

Lenaka golas? Hmm to ja wybieram meza czarnej

Czarnulku co ty na to?

Lux ale to o rudym nie bylo do ciebie :-) tylko o tych imprezach

Dla mnie czy dziecko bedzie mialo impreze czy dostanie.prezent to nie ważne. Stac mnie to kupie, nie stac nie kupie ale bede z.nim w ten ważny dla niego dzien. Czy to bedzie grudzień czy kwiecen nie wazne. Wazne zeby sie udalo.
I zycze to kazdej

Pyzia dokladnie sru i ciaza :-)

Lenaka golas? Hmm to ja wybieram meza czarnej

Czarnulku co ty na to?

Lux ale to o rudym nie bylo do ciebie :-) tylko o tych imprezach

Dla mnie czy dziecko bedzie mialo impreze czy dostanie.prezent to nie ważne. Stac mnie to kupie, nie stac nie kupie ale bede z.nim w ten ważny dla niego dzien. Czy to bedzie grudzień czy kwiecen nie wazne. Wazne zeby sie udalo.
I zycze to kazdej
aa bo ja juz sie pogubilam, wkur.wiona jestem dzis nooo i nie kojarze

mi nie chodzi o pieniadze...nie przeliczam nic...napisalam wam tu dzisiaj ze dostalam okres - jestem w dodatku bardzo przeziebiona, zle sie czuje i zaczelam sie martwic ze tak mi latwo nie pojdzie z ta ciaza jak myslalam...a tu sie okazuje ze zamiast przeczytac ze bedzie ok ...czytam ze jestem nienormalna ze chce zaplanowac ciaze :( poprostu trafilam w zle miejsce bo wy sie wszystkie bardzo dlugo staracie i juz myslicie pewnie inaczej - jesli jestescie w stanie myslec tylko przez pryzmat prezentow i kasy to wspolczuje...zupelnie o inne aspekty mi chodzi :( Ludzie czasami planuja dzieci...i chca wybrac odpowiedni moment...ja nie rozumiem jak mozna tak oceniac kogos po jednej wypowiedzi...

No widzisz i ja i ty nie wszystko rozumiemy. Trzymam za Ciebie kciuki byś mogła zajść w ciążę tak jak to sobie skrupulatnie zaplanowałaś bez żadnych niespodzianek.
A ocenianie nas przez pryzmat tego że długo się staramy, mamy na koncie po kilka skarbów w niebie i jest nam wszystko jedno kiedy urodzi się nasz wyczekany cud też nie jest fair, bo są tu dziewczyny co mają różne sytuacje finansowe, zmieniają pracę, przeprowadzają się z jednego końca kraju na drugi a mimo wszystko nie odkładają starań na lepszy moment. Może pochopnie Cię ocenilam ale z tamtego wpisu tyle wywnioskowalam. Nie obrażaj się jak pisałam każdy żyje jak chce a i każdy opinię może wyrazić.

Pyzia witam miło że dołączyłaś do nas. Oby na krótko trzymam kciuki&&&&

A tak w ogóle to się we mnie zagotowało :mad: nie akceptuję takiego podejścia gdzie wyliczam i planuję kiedy fajnie byłoby być w ciąży i urodzić. Cholera jasna to absurdalne przeliczać dzień urodzin swojego dziecka na złotówki i celowac tak by żaden inny wydatek w danym miesiącu się nie pojawił. Rozumiem ma się wielu chrzesniakow itd ale czy naprawdę najważniejsze są drogie prezenty? Tylko tyle można zaoferować tym dzieciaczkom? Kupuje się to na ile nam pozwala budżet i już. Drobne upominki nie kosztują wiele a i tak najważniejsza jest miłość którą możemy podarować. Boże ale się wściekłam. To jest tak przykre.
Oddalabym wszystko by tylko moje dziecko mogło się urodzić, nie ważne jaki to byłby dzień. Może być w święto Wojska polskiego, albo zielone świątki albo piątek trzynastego. A gdybym mogła to oddalabym swoje życie by 09.05.2016 moje maleństwo przyszło na świat ale nie ma już tej szansy bo 09.10.2015 odeszło na zawsze. Nie rozumiem takiego myślenia ale i nie muszę wszystkiego rozumieć. Niech sobie każdy żyje jak chce.

Ruda, czarna nie jesteście najgorsze :p ;)
A ktora to taka madra??? Zycze powodzenia z tym wyliczaniem, zycie i tak napisze swoj scenariusz. Jak bedzie miec takie problemy z zajsciem i utrzymaniem ciazy jak wiele z nas to nabierze troche pokory i wszystko jedno jej bedzie czy urodzi w grudniu czy w lipcu. Ktos tu chyba chce zabaweczke a nie dziecko, jeszcze moze plec by wybrala albo kolor oczu, heh.
Wybaczcie ale przez moje przejscia nie moge slychac juz takiego piepszenia!

to odpowiedz na post Lenaka...chodzi mi tylko o to ze nie dopuszcza mysli ze ktos moze planowac dziecko...zabolalo mnie ta ocena
nie to odp na Twoj post i mam pytanie, cofnelas sie na watku i poczytalas historie dziewczyn? Olvi stracila trzy ciaze,CzarnaMadzia dlugo wlaczyla o synka, nowa Pyzia 20 lat probuje zajsc, nie bede wymieniac wszystkich, bo nie o to chodzi...chcesz z znami pisac to powinnas byla sie spersonalizować z nami i wiedziec choc troche o tym co mysmy przeszly i jakie mamy przez to podejscie, wtedy bys wiedziala czy myslimy inaczej czy nie

reklama
nie to odp na Twoj post i mam pytanie, cofnelas sie na watku i poczytalas historie dziewczyn? Olvi stracila trzy ciaze,CzarnaMadzia dlugo wlaczyla o synka, nowa Pyzia 20 lat probuje zajsc, nie bede wymieniac wszystkich, bo nie o to chodzi...chcesz z znami pisac to powinnas byla sie spersonalizować z nami i wiedziec choc troche o tym co mysmy przeszly i jakie mamy przez to podejscie, wtedy bys wiedziala czy myslimy inaczej czy nie

Dobrze gada, polać jej ;)

Do góry