reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja też gryzę się w język, bo my z Ruda zawsze wychodzimy na złe i kłótliwe:D ale ovli 22 masz racje:))

Dziewczyno weź się w garść! Nie pij tej super słodzonej coli, zero zupek chińskich (w jednej sa dwie łyżeczki soli!). Zacznij zdrowe pierdoły gotować, a jak Ci się nie chce kup mieszankę mrożonych warzyw, trochę chudego mięsa i wrzuć na patelnie. Przecież Ty już jesteś dorosła kobieta i masz jedno dziecko, nawet dla niego powinnaś o siebie zadbać. Wykorzystaj te dni na L4 i przestań traktować swoje ciało jak śmietnik. W końcu chcesz zaprosić do niego dziecko.

Pyzia - to ja trzymam kciuki za ten cykl, Rudej przepowiedziałam, Tobie też pomogę wyczarować:))
Jak ja Cie uwielbiam za ten Twój cięty język :D Ostatnio tylko po coli jako tako udawało mi się funkcjonować...Dlatego piłam, a jednorazowo była zupka bo nie miałam nic w lodówce a była 3 w nocy :) Czarna, uwierz, ja teraz to dbam o siebie i to więcej niż kiedykolwiek...Długo nie robiłam kompletnie nic, dużo problemów było, ale powoli zaczynam się zabierać za siebie... Najgorsze że ja musiałabym gotować tylko dla siebie, a to wydaje mi się strasznie nie praktyczne, ale wiem wiem... powinnam jeść normalnie i pożywnie jeśli chcę zajść w ciążę to dieta jest bardzo ważna.

reklama
ech :( i juz wychodzi na to ze nie mozna byc szczerą...ja rozumiem ze jak sie ktos stara rok to mu wszystko jedno kiedy sie dziecko urodzi...ale kazda z nas ma inna sytuację rodzinna - chce miec zdrowe dziecko nie interesuje mnie plec, kolor wlosow itp...a wole przeczekac 3m u nas w rodzinie ciezkie bo mysle o przyszlosci swojej i dziecka , bo jest to decyzja na całe życie i poniewaz licze na to ze uda mi sie szybko zajsc w ciaze :( myslalam ze przylacze sie do was, dowiem czegos nowego i tak poprostu pogadam a teraz mi przykro :(

W listopadzie od razu wiedziałam,że się udało.Wszystko było inaczej niż zwykle,od momentu podania Pregnylu poprzez tą najprzyjemniejszą część ;) ,a skończywszy na zawrotach głowy juz kilka dni po...Cukier podskoczył mi juz niecały tydzień po próbie,a to podobno najpewniejsza oznaka że ciąża była..Niestety jak są polipy to organizm co jakiś czas próbuje się ich pozbyć powodując skurcze i podczas skurczy doszło do naturalnego poronienia...Ale wiem,że jednak mogę więc załamanie nie trwało długo ;)
Pyzia trzymam kciuki!!!

reklama
Złoooooo:D Ruda a Ciebie jaka to teraz Ruda? Jak Ty masz gwiezdny fiolet na głowie:D
Kurde Ty i ja to z dwuosobowa banda: Ja Czarna jestem zła a Ty Ruda wredna... z fioletowym nic mi się nie kojarzy:D
Pyzia - ja mam głupio ironiczne poczucie humoru.... Albo ktoś to kocha albo się bulwersuje:p
Lyara to dobrze że starasz się odżywiać zdrowo. Dziecko powstaje z tego co jemy....chyba nikt nie chciałyby żeby jego dziecko powstawało z coli i zupek chińskich:))

Do góry