reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lyara :-) dziekuje
Ja bym robila tak jak lekarz kaze.i nie nastawialabym sie na ciaze zaraz po tak dlugim krwawieniu
Wiem wiem :D Będzie co najwyżej niespodzianka :D
ja mam bardzo sucha skore wlasnie zima, zadne kremy nie pomagaja
Witaminka A w maści i alantan :) wypróbowane
Tak sobie chyba myślę... Ja mogę być całkiem nieźle odwodniona. Ostatnio non stop śpię, bardzo mało piłam, a jak już to tylko trochę coli...Chyba kremy tu nic nie dadzą mi się zdaje :)

Lux ja miałam podobną sytuacje z moja szwagierka która zaplanowała sobie poród na czerwca i udało jej się bo stwierdziła zę ona w lato chodzic z brzuchem nie bedzie , szkoda że jej w tedy nie pojechałam :( rudzielec fałuszywy .

A ja miałam w tamtym roku termin na 12 pazdziernika ;(
moglas sie odezwac, ja bym zaraz paszcze otworzyla i powiedziala conieco

Ruda przestan wypowiedz się każdy ma swoja oponie .
Ja wiem że nie powinno się wszystkich mierzyć tą samą miarą i nie powinniśmy mieć pretesji do innych kobiet ktore nie maja żadnych problemów z zajściem bo to noe ich wina i one pewnie nawet o tych naszych problemach nie wiedzą ale dzisiaj akurat się strasznie zirytowałam ;(

Lux nie chciałam bo były swieta i w gościach bylismy a nie chciałam żeby ktoś obcy wiedział o moich problemach .

Wiem wiem :D Będzie co najwyżej niespodzianka :D

Tak sobie chyba myślę... Ja mogę być całkiem nieźle odwodniona. Ostatnio non stop śpię, bardzo mało piłam, a jak już to tylko trochę coli...Chyba kremy tu nic nie dadzą mi się zdaje :)
ja zauwazylam, ze jak ograniczam gazowane i wiecej wody pije to mam cere jak z reklamy, bo woda super oczyszcza

ja nie wiem czy wgl zajde w ciaze z ta moja obnizona płodnoscia

Lux moze ta 13 będzie szczęśliwa
dl amnie miesiac tez nie jest ważny, jak beda upały to w chłodnej wodzie bede siedziła :p

Ruda przestan wypowiedz się każdy ma swoja oponie .
Ja wiem że nie powinno się wszystkich mierzyć tą samą miarą i nie powinniśmy mieć pretesji do innych kobiet ktore nie maja żadnych problemów z zajściem bo to noe ich wina i one pewnie nawet o tych naszych problemach nie wiedzą ale dzisiaj akurat się strasznie zirytowałam ;(

Lux nie chciałam bo były swieta i w gościach bylismy a nie chciałam żeby ktoś obcy wiedział o moich problemach .
przypomnialo mi sie jak moja kumpela, ktora kilka lat nie mogla zajsc w koncu zaskoczyla i byla oburzona, ze bedzie miec syna, caly czas mowila, moja mala, kupilam malej to, moja mala kopie a ja mowie, a co bedzie jesli bedzie syn, a ona, ze nie, ze corka i koniec....po tygodniu dostalam kolejne usg w mms i napis SYN...nic pozatym, obrazona chodzila do konca ciazy a teraz? mlody ma prawie pol roku i jest jej oczkiem w glowie a ona mowi, ze marzy sie jeszcze jeden synek i corcia, bo chlopaki fajniejsze od dziewczynek heheeh, jak dziecko czlowieka zmienia

reklama
ja zauwazylam, ze jak ograniczam gazowane i wiecej wody pije to mam cere jak z reklamy, bo woda super oczyszcza
No ja ostatnie dni to jak wrak, na twarzy to mi aż takie małe płatki skóry odchodzą, wyglądam strasznie :( na dodatek te problemy ze spaniem... M miał ostatnio 2 dni wolnego, całe przespałam,a w nocy leżałam i oglądałam pierdoły na lapku i tak od paru dni żyję nocą :D Nie pamiętam kiedy obiad jadłam wogóle, albo jakieś kanapki albo zupka chińska :D Właśnie sobie zamówiłam obiadek bo nawet nie mam siły gotować :)

Do góry