reklama
Wiem wiem Będzie co najwyżej niespodziankaLyara :-) dziekuje
Ja bym robila tak jak lekarz kaze.i nie nastawialabym sie na ciaze zaraz po tak dlugim krwawieniu
ja mam bardzo sucha skore wlasnie zima, zadne kremy nie pomagaja
Tak sobie chyba myślę... Ja mogę być całkiem nieźle odwodniona. Ostatnio non stop śpię, bardzo mało piłam, a jak już to tylko trochę coli...Chyba kremy tu nic nie dadzą mi się zdajeWitaminka A w maści i alantan wypróbowane
moglas sie odezwac, ja bym zaraz paszcze otworzyla i powiedziala coniecoLux ja miałam podobną sytuacje z moja szwagierka która zaplanowała sobie poród na czerwca i udało jej się bo stwierdziła zę ona w lato chodzic z brzuchem nie bedzie , szkoda że jej w tedy nie pojechałam rudzielec fałuszywy .
A ja miałam w tamtym roku termin na 12 pazdziernika ;(
Ruda przestan wypowiedz się każdy ma swoja oponie .
Ja wiem że nie powinno się wszystkich mierzyć tą samą miarą i nie powinniśmy mieć pretesji do innych kobiet ktore nie maja żadnych problemów z zajściem bo to noe ich wina i one pewnie nawet o tych naszych problemach nie wiedzą ale dzisiaj akurat się strasznie zirytowałam ;(
Lux nie chciałam bo były swieta i w gościach bylismy a nie chciałam żeby ktoś obcy wiedział o moich problemach .
Ja wiem że nie powinno się wszystkich mierzyć tą samą miarą i nie powinniśmy mieć pretesji do innych kobiet ktore nie maja żadnych problemów z zajściem bo to noe ich wina i one pewnie nawet o tych naszych problemach nie wiedzą ale dzisiaj akurat się strasznie zirytowałam ;(
Lux nie chciałam bo były swieta i w gościach bylismy a nie chciałam żeby ktoś obcy wiedział o moich problemach .
ja zauwazylam, ze jak ograniczam gazowane i wiecej wody pije to mam cere jak z reklamy, bo woda super oczyszczaWiem wiem Będzie co najwyżej niespodzianka
Tak sobie chyba myślę... Ja mogę być całkiem nieźle odwodniona. Ostatnio non stop śpię, bardzo mało piłam, a jak już to tylko trochę coli...Chyba kremy tu nic nie dadzą mi się zdaje
przypomnialo mi sie jak moja kumpela, ktora kilka lat nie mogla zajsc w koncu zaskoczyla i byla oburzona, ze bedzie miec syna, caly czas mowila, moja mala, kupilam malej to, moja mala kopie a ja mowie, a co bedzie jesli bedzie syn, a ona, ze nie, ze corka i koniec....po tygodniu dostalam kolejne usg w mms i napis SYN...nic pozatym, obrazona chodzila do konca ciazy a teraz? mlody ma prawie pol roku i jest jej oczkiem w glowie a ona mowi, ze marzy sie jeszcze jeden synek i corcia, bo chlopaki fajniejsze od dziewczynek heheeh, jak dziecko czlowieka zmieniaRuda przestan wypowiedz się każdy ma swoja oponie .
reklama
No ja ostatnie dni to jak wrak, na twarzy to mi aż takie małe płatki skóry odchodzą, wyglądam strasznie na dodatek te problemy ze spaniem... M miał ostatnio 2 dni wolnego, całe przespałam,a w nocy leżałam i oglądałam pierdoły na lapku i tak od paru dni żyję nocą Nie pamiętam kiedy obiad jadłam wogóle, albo jakieś kanapki albo zupka chińska Właśnie sobie zamówiłam obiadek bo nawet nie mam siły gotowaćja zauwazylam, ze jak ograniczam gazowane i wiecej wody pije to mam cere jak z reklamy, bo woda super oczyszcza