reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lyara :-) dziekuje
Ja bym robila tak jak lekarz kaze.i nie nastawialabym sie na ciaze zaraz po tak dlugim krwawieniu
Wiem wiem :D Będzie co najwyżej niespodzianka :D
ja mam bardzo sucha skore wlasnie zima, zadne kremy nie pomagaja
Witaminka A w maści i alantan :) wypróbowane
Tak sobie chyba myślę... Ja mogę być całkiem nieźle odwodniona. Ostatnio non stop śpię, bardzo mało piłam, a jak już to tylko trochę coli...Chyba kremy tu nic nie dadzą mi się zdaje :)

Lux ja miałam podobną sytuacje z moja szwagierka która zaplanowała sobie poród na czerwca i udało jej się bo stwierdziła zę ona w lato chodzic z brzuchem nie bedzie , szkoda że jej w tedy nie pojechałam :( rudzielec fałuszywy .

A ja miałam w tamtym roku termin na 12 pazdziernika ;(
moglas sie odezwac, ja bym zaraz paszcze otworzyla i powiedziala conieco

Ruda przestan wypowiedz się każdy ma swoja oponie .
Ja wiem że nie powinno się wszystkich mierzyć tą samą miarą i nie powinniśmy mieć pretesji do innych kobiet ktore nie maja żadnych problemów z zajściem bo to noe ich wina i one pewnie nawet o tych naszych problemach nie wiedzą ale dzisiaj akurat się strasznie zirytowałam ;(

Lux nie chciałam bo były swieta i w gościach bylismy a nie chciałam żeby ktoś obcy wiedział o moich problemach .

Wiem wiem :D Będzie co najwyżej niespodzianka :D

Tak sobie chyba myślę... Ja mogę być całkiem nieźle odwodniona. Ostatnio non stop śpię, bardzo mało piłam, a jak już to tylko trochę coli...Chyba kremy tu nic nie dadzą mi się zdaje :)
ja zauwazylam, ze jak ograniczam gazowane i wiecej wody pije to mam cere jak z reklamy, bo woda super oczyszcza

ja nie wiem czy wgl zajde w ciaze z ta moja obnizona płodnoscia

Lux moze ta 13 będzie szczęśliwa
dl amnie miesiac tez nie jest ważny, jak beda upały to w chłodnej wodzie bede siedziła :p

Ruda przestan wypowiedz się każdy ma swoja oponie .
Ja wiem że nie powinno się wszystkich mierzyć tą samą miarą i nie powinniśmy mieć pretesji do innych kobiet ktore nie maja żadnych problemów z zajściem bo to noe ich wina i one pewnie nawet o tych naszych problemach nie wiedzą ale dzisiaj akurat się strasznie zirytowałam ;(

Lux nie chciałam bo były swieta i w gościach bylismy a nie chciałam żeby ktoś obcy wiedział o moich problemach .
przypomnialo mi sie jak moja kumpela, ktora kilka lat nie mogla zajsc w koncu zaskoczyla i byla oburzona, ze bedzie miec syna, caly czas mowila, moja mala, kupilam malej to, moja mala kopie a ja mowie, a co bedzie jesli bedzie syn, a ona, ze nie, ze corka i koniec....po tygodniu dostalam kolejne usg w mms i napis SYN...nic pozatym, obrazona chodzila do konca ciazy a teraz? mlody ma prawie pol roku i jest jej oczkiem w glowie a ona mowi, ze marzy sie jeszcze jeden synek i corcia, bo chlopaki fajniejsze od dziewczynek heheeh, jak dziecko czlowieka zmienia

reklama
ja zauwazylam, ze jak ograniczam gazowane i wiecej wody pije to mam cere jak z reklamy, bo woda super oczyszcza
No ja ostatnie dni to jak wrak, na twarzy to mi aż takie małe płatki skóry odchodzą, wyglądam strasznie :( na dodatek te problemy ze spaniem... M miał ostatnio 2 dni wolnego, całe przespałam,a w nocy leżałam i oglądałam pierdoły na lapku i tak od paru dni żyję nocą :D Nie pamiętam kiedy obiad jadłam wogóle, albo jakieś kanapki albo zupka chińska :D Właśnie sobie zamówiłam obiadek bo nawet nie mam siły gotować :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry