reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ojjj obaw jest mnóstwo...Tak długo sie starałam i teraz jak jest to prawie realne to dopiero zaczęłam się bać...Czy nie jestem za stara,czy w ogóle się uda,czy dziecko będzie zdrowe,czy podołam je wychować.Takich "czy" jest ogrom...Już sama nie wiem,skołowana jestem.Parę lat temu pogodziłam się że dziecka nie urodzę,a tu nagle bummm...Jak bym w łeb dostała ha ha :D
widocznie los tak chcial, moze wlasnie teraz przyszedl czas na urodzenie? kazdy ma zapisane cos w kartach

reklama
Lux dokładnie nie ma znaczenia kiedy dla mnie ro moze być dzien urodzin nawet 24 grudnia na samą wigilie bez znaczenia .
A niektóre się martwią że podwójny wydatek tylko chciałam przypomnieć że dziecko to wydatek na całe Życie nie tylko raz w miesiącu ;)

Ja tak na szybko tylko, wybaczcie... Pyzia- witaj, wierzę że w końcu Ci się uda, i będzie wszystko ok. Jesteś pod dobrą opieką z tego co słyszę, a to już duży sukces.
Ruda - Napisałabym coś... ale normalnie mi szczęka opadła, uwierz... Moje najszczersze gratulacje :) Zdrówka i spokojnych 9 miesięcy Ci życzę :)
A ja mam dylemat wam powiem... Dziś 23dc i nie mam pojęcia czy odstawiać duphaston czy nie... Jeśli nam się udało, to wolałabym nie, z drugiej strony nie chcę go brać dłużej niż 10 dni...wychodzi że brałam go od 13 dc do 22 bo wczoraj ostatnia tabletka wychodziła... Co najdziwniejsze ovu mi dalej pokazuje dni płodne po 2 dniach wodnistego śluzu...
A i jeszcze pytanko małe, dziewczyny skórę na twarzy mam potwornie suchą... Macie jakieś sposoby? Normalnie to strasznie widać, pierwszy raz tak mam :( chyba że to przez anemie.. ehh sama nie wiem :p
No to tak na szybko, postaram się już być bardziej na bieżąco, bo ostatnie dni to po prostu spałam do 18-19 a szłam spać o 10 rano...

Lux dokładnie nie ma znaczenia kiedy dla mnie ro moze być dzien urodzin nawet 24 grudnia na samą wigilie bez znaczenia .
A niektóre się martwią że podwójny wydatek tylko chciałam przypomnieć że dziecko to wydatek na całe Życie nie tylko raz w miesiącu ;)
oo wlasnie, ja mialam termin na 29 wrzesnia i jedna kolezanka mi dowalila, ze ona by na jesien nie chciala, a co mnie ona obchodzi? mi tam bylo wszystko jedno, choc balam sie upalow z brzuszkiem, reszta byla nieistotna

Ja tak na szybko tylko, wybaczcie... Pyzia- witaj, wierzę że w końcu Ci się uda, i będzie wszystko ok. Jesteś pod dobrą opieką z tego co słyszę, a to już duży sukces.
Ruda - Napisałabym coś... ale normalnie mi szczęka opadła, uwierz... Moje najszczersze gratulacje :) Zdrówka i spokojnych 9 miesięcy Ci życzę :)
A ja mam dylemat wam powiem... Dziś 23dc i nie mam pojęcia czy odstawiać duphaston czy nie... Jeśli nam się udało, to wolałabym nie, z drugiej strony nie chcę go brać dłużej niż 10 dni...wychodzi że brałam go od 13 dc do 22 bo wczoraj ostatnia tabletka wychodziła... Co najdziwniejsze ovu mi dalej pokazuje dni płodne po 2 dniach wodnistego śluzu...
A i jeszcze pytanko małe, dziewczyny skórę na twarzy mam potwornie suchą... Macie jakieś sposoby? Normalnie to strasznie widać, pierwszy raz tak mam :( chyba że to przez anemie.. ehh sama nie wiem :p
No to tak na szybko, postaram się już być bardziej na bieżąco, bo ostatnie dni to po prostu spałam do 18-19 a szłam spać o 10 rano...
ja mam bardzo sucha skore wlasnie zima, zadne kremy nie pomagaja

Witaminka A w maści i alantan :) wypróbowane

reklama
Lux ja miałam podobną sytuacje z moja szwagierka która zaplanowała sobie poród na czerwca i udało jej się bo stwierdziła zę ona w lato chodzic z brzuchem nie bedzie , szkoda że jej w tedy nie pojechałam :( rudzielec fałuszywy .

A ja miałam w tamtym roku termin na 12 pazdziernika ;(

Do góry