Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomości!Nie dziękuję żeby nie zapeszać Za niecałe dwa tygodnie podejmujemy następna próbę i mam nadzieję że ostatnią
reklama
L
Lad
Gość
Mam jakieś takie przeczucie... Teraz te 10 dni czekania do terminu okresu. Mam nadzieję że jak ma przyjść okres to się nie będzie spóźniał bo oszaleję, a jak ma się spóźniać to już niech zniknie na 9 miesięcy.czemu myslisz, ze sie nie udalo?
pyzia-75
Fanka BB :)
W listopadzie od razu wiedziałam,że się udało.Wszystko było inaczej niż zwykle,od momentu podania Pregnylu poprzez tą najprzyjemniejszą część ,a skończywszy na zawrotach głowy juz kilka dni po...Cukier podskoczył mi juz niecały tydzień po próbie,a to podobno najpewniejsza oznaka że ciąża była..Niestety jak są polipy to organizm co jakiś czas próbuje się ich pozbyć powodując skurcze i podczas skurczy doszło do naturalnego poronienia...Ale wiem,że jednak mogę więc załamanie nie trwało długo
ja tym trzymam kciuki by juz teraz sie nie zjawil ♥Mam jakieś takie przeczucie... Teraz te 10 dni czekania do terminu okresu. Mam nadzieję że jak ma przyjść okres to się nie będzie spóźniał bo oszaleję, a jak ma się spóźniać to już niech zniknie na 9 miesięcy.
wlasnie-mozesz zajsc i tego masz sie trzymacW listopadzie od razu wiedziałam,że się udało.Wszystko było inaczej niż zwykle,od momentu podania Pregnylu poprzez tą najprzyjemniejszą część ,a skończywszy na zawrotach głowy juz kilka dni po...Cukier podskoczył mi juz niecały tydzień po próbie,a to podobno najpewniejsza oznaka że ciąża była..Niestety jak są polipy to organizm co jakiś czas próbuje się ich pozbyć powodując skurcze i podczas skurczy doszło do naturalnego poronienia...Ale wiem,że jednak mogę więc załamanie nie trwało długo
L
Lad
Gość
Kciuki zawsze się przydadzą. Muszę zaopatrzyć się wcześniej w testy ciążowe.ja tym trzymam kciuki by juz teraz sie nie zjawil ♥
martinek
Fanka BB :)
@bertha już cię lubię.. 16.12 piekny dzien..no ale widze ze nie tylko ja wiem ze czas okolo swiateczny , wydatki, imprezki, rodzina to naprawde tragedia... - @pyzia-75 trzymam moooocnooo kciuki! Cudownie że jeszcze masz nadzieje i mysle ze ci sie uda Ja teraz nie wiem czy podejsc do tego kolejnego cyklu na luzaku i sie poprostu bzykac co 2 dni caly miesiac..ahhaha...czy jednak jakies testy owu - nigdy nic w kierunku staran nie robilam i sie na tym kompletnie nie znam - ile wy sie juz staracie ?
wiesz ja dzis dziewczynom na innym watku napisalam, ze boje sie powrotu do staran, ze czuje, ze bede znow dlugo walczyc i wiem, ze bede czuc to samo gdy bede juz po owu, wiec ja Cie rozumiem, jednak uwazam, ze nalezy zyc nadzieja, bo ona duzo daje i wiem, ze kazdu cykl, ktory jest przegranym zbliza nas do teg wlasciwego-wygranego i tego mamy sie trzymacKciuki zawsze się przydadzą. Muszę zaopatrzyć się wcześniej w testy ciążowe.
reklama
ja o pierwsza ciaze walczylam pol roku, ale ja stracilam a potem rok i nic, w maju zrobilam przerwe i za kilka dni wracam do staran@bertha już cię lubię.. 16.12 piekny dzien..no ale widze ze nie tylko ja wiem ze czas okolo swiateczny , wydatki, imprezki, rodzina to naprawde tragedia... - @pyzia-75 trzymam moooocnooo kciuki! Cudownie że jeszcze masz nadzieje i mysle ze ci sie uda Ja teraz nie wiem czy podejsc do tego kolejnego cyklu na luzaku i sie poprostu bzykac co 2 dni caly miesiac..ahhaha...czy jednak jakies testy owu - nigdy nic w kierunku staran nie robilam i sie na tym kompletnie nie znam - ile wy sie juz staracie ?