G
Gość
Gość
Lux powalilas mnieno jak ryba kuzwa, chodzi, oddycha to jest ok a co sie badac bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux powalilas mnieno jak ryba kuzwa, chodzi, oddycha to jest ok a co sie badac bedzie
Kochana podziwiam Was niezmiernie ... Współczuję tylko, że tyle musicie przechodzić .... Ja bardzo wierzę, że Wam się w końcu uda ... Los jest nieprzewidywalny. Bardzo często płata psikusa ... wiem, że marne to pocieszenia zwłaszcza od kogoś kto też w tym siedzi i czarno wszystko widzi ... ale trzeba dodawać sobie otuchy. Ja jej mogę nie mieć, ale mogę ją dać Tobie. Bo wiem, że wesprze mnie ktoś następnyStaram sie nie myslec o tym czy sie udalo czy nie. Czas sie dluzy, a testowac to nie mam co do @ bo wczoraj robilam sobie drugi zastrzyk z pregnylu i w piatek bede robic nastepny. No i jak zrobie test to nie bede wiedziala czy to pregnyl czy ciaza, ech. Jak sie nie uda to w nastepnym cyklu znow iui. Mam nadzieje ze maz pojdzie bo on nie moze przezyc tego oddawania nasienia
Mam zelazny zestaw, wiec jak juz zajde to sie uda napewno. Wszystkim na zelaznym zestawie sie udajeKochana podziwiam Was niezmiernie ... Współczuję tylko, że tyle musicie przechodzić .... Ja bardzo wierzę, że Wam się w końcu uda ... Los jest nieprzewidywalny. Bardzo często płata psikusa ... wiem, że marne to pocieszenia zwłaszcza od kogoś kto też w tym siedzi i czarno wszystko widzi ... ale trzeba dodawać sobie otuchy. Ja jej mogę nie mieć, ale mogę ją dać Tobie. Bo wiem, że wesprze mnie ktoś następny
Ja placilam 490 zl za iui + 100zl usg. Plus pregyl jakies 70 zl.To iui jest chyba bardzo drogie prawda ? Ja nawet nie wiem co to jest ... gdzies mi tylko przeleciało przed oczami jak szukałam tego badania nasienia