ja ją znam wiele lat i nigdy taka nie byla, wyjazd do De bardzo ją zmienilNo i dobrze, jeśli jest jednak normalna to powinna to zrozumieć a jeśli nie to nie ma chyba co żałować takiej znajomości
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ją znam wiele lat i nigdy taka nie byla, wyjazd do De bardzo ją zmienilNo i dobrze, jeśli jest jednak normalna to powinna to zrozumieć a jeśli nie to nie ma chyba co żałować takiej znajomości
A nie wystarczy Ci zastrzyk na pekniecie? Bo jak robia sie torbiele to znaczy chyba ze pecherzyki nie pekaja.Dobra kochane ... tak się ucieszyła moja stara dawna wysłużona ginka, że się zagadałyśmy i mi nic na swędzenie kuciapy nie dała hahahaha
No dobra ... zrobiła mi jeszcze raz cytologię - wyniki za 3 tygodnie
Zrobiła USG dopochwowe - tak wszystko ok, jutro będzie małpa, owu byłabo zrobiła się torbiel w jej miescu? coś takiego ... no nie wiem bo wpadałyśmy sobie w słowo co chwila i o dupie maryni gadałyśmy- jednym słowek OK
Do zrobienia w 2, 3 dniu cyklu mam:
FSH
LH
TSH
Prolaktynę
Estradiol
I teraz idę negocjować z K badanie nasienia no... to się będzie działo ...
Napiszę później!
zrob te badania i bedzie wiadomo co sie dzieje, masz skierowanie na badania czy musisz placic?Dobra kochane ... tak się ucieszyła moja stara dawna wysłużona ginka, że się zagadałyśmy i mi nic na swędzenie kuciapy nie dała hahahaha
No dobra ... zrobiła mi jeszcze raz cytologię - wyniki za 3 tygodnie
Zrobiła USG dopochwowe - tak wszystko ok, jutro będzie małpa, owu byłabo zrobiła się torbiel w jej miescu? coś takiego ... no nie wiem bo wpadałyśmy sobie w słowo co chwila i o dupie maryni gadałyśmy- jednym słowek OK
Do zrobienia w 2, 3 dniu cyklu mam:
FSH
LH
TSH
Prolaktynę
Estradiol
I teraz idę negocjować z K badanie nasienia no... to się będzie działo ...
Napiszę później!
ło Błoże..mnie tez czeka kilka badan i tyz byde placic i beczec ahhhhBędę płacić i płakać ...
A to nie wiem, myslalam ze torbiel po niepeknietym pecherzyku chodzi.Kochana nie wiem ... chodziło o torbiel krwotoczną ciałka ? coś takiego bo powiedziała, że okresu zaraz dostanę.