reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dobra kochane ... tak się ucieszyła moja stara dawna wysłużona ginka, że się zagadałyśmy i mi nic na swędzenie kuciapy nie dała hahahaha :-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No dobra ... zrobiła mi jeszcze raz cytologię - wyniki za 3 tygodnie
Zrobiła USG dopochwowe - tak wszystko ok, jutro będzie małpa, owu byłabo zrobiła się torbiel w jej miescu? coś takiego ... no nie wiem bo wpadałyśmy sobie w słowo co chwila i o dupie maryni gadałyśmy- jednym słowek OK
Do zrobienia w 2, 3 dniu cyklu mam:
FSH
LH
TSH
Prolaktynę
Estradiol
I teraz idę negocjować z K badanie nasienia :rolleyes: no... to się będzie działo ...

Napiszę później!

Dobra kochane ... tak się ucieszyła moja stara dawna wysłużona ginka, że się zagadałyśmy i mi nic na swędzenie kuciapy nie dała hahahaha :-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Zrobiła USG dopochwowe - tak wszystko ok, jutro będzie małpa, owu byłabo zrobiła się torbiel w jej miescu? coś takiego ... no nie wiem bo wpadałyśmy sobie w słowo co chwila i o dupie maryni gadałyśmy- jednym słowek OK
FSH
LH
TSH
Prolaktynę
Estradiol
I teraz idę negocjować z K badanie nasienia :rolleyes: no... to się będzie działo ...

Napiszę później!
A nie wystarczy Ci zastrzyk na pekniecie? Bo jak robia sie torbiele to znaczy chyba ze pecherzyki nie pekaja.

Kochana nie wiem ... chodziło o torbiel krwotoczną ciałka ? coś takiego bo powiedziała, że okresu zaraz dostanę.

FSH
LH
TSH
Prolaktynę
Estradiol

Napiszę później!
zrob te badania i bedzie wiadomo co sie dzieje, masz skierowanie na badania czy musisz placic?

reklama
Do góry