reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Strawbelka racja tak jak my świeciliśmy dupskiem przez kilka miesięcy to żaden facet nam nie dorówna nawet prZez całe zycie Badania nasienia . Moj też by poszedł jakby była taka potrzeba , wiadomo dla faceta to bardziej wstydliwa sprawa ale jak mus to mus .
Ovli a Ty mialas jakies straty? Nie znam chyba Twojej historii?

reklama
Strawbelka pisałam dużo o mojej histori ale mogę napisać jeszcze raz ;)
Miałam 3 straty ostatnia w marcu 2015 w 10 tyg , wcześniejsze poronienia miałam w2008 i 2013 zawsze tak potaniałam od 6 do 10 tyg i był koniec ;( . W październiku i listopadzie miałam histeroskopie i usowaną przegrodę w macicy bo miałam dwurozna z przegrodą . 5 stycznia miałam wizytę w klinice poronien nawracajacych i dostałam zielone światło ale oczywiscie moja tarczyca zaczęła świrować i tsh miałam 12 wiec musze czekac i zbić ją . Mam PCO rowniez , po każdym poronieniu miałam łyżeczkowanie ;( i p to moja historia

Strawbelka pisałam dużo o mojej histori ale mogę napisać jeszcze raz ;)
Miałam 3 straty ostatnia w marcu 2015 w 10 tyg , wcześniejsze poronienia miałam w2008 i 2013 zawsze tak potaniałam od 6 do 10 tyg i był koniec ;( . W październiku i listopadzie miałam histeroskopie i usowaną przegrodę w macicy bo miałam dwurozna z przegrodą . 5 stycznia miałam wizytę w klinice poronien nawracajacych i dostałam zielone światło ale oczywiscie moja tarczyca zaczęła świrować i tsh miałam 12 wiec musze czekac i zbić ją . Mam PCO rowniez , po każdym poronieniu miałam łyżeczkowanie ;( i p to moja historia
Ech..tez jestes po przejsciach:(

Olvi no jest ona moja przyjaciolka, ale nasze relacje juz takie nie sa jak kiedys :no:
Nessi, Strawbelka a bo samcow zrozumiec ciezko, wiecie jak to jest, zbiera im sie sperma, wchodzi na mozg i nie mysla, zreszta hmm czy oni w ogole kiedykolweik mysleli?!!! :laugh2::oo:

Olvi no jest ona moja przyjaciolka, ale nasze relacje juz takie nie sa jak kiedys :no:
Nessi, Strawbelka a bo samcow zrozumiec ciezko, wiecie jak to jest, zbiera im sie sperma, wchodzi na mozg i nie mysla, zreszta hmm czy oni w ogole kiedykolweik mysleli?!!! :laugh2::oo:
Co racja to racja :p aczkolwiek na swojego nie mogę tak bardzo narzekać, powiedział, że zrobi badania jakie tylko trzeba, toteż musze poszukać jakiegos dobrego miejsca we Wro :)

Co racja to racja :p aczkolwiek na swojego nie mogę tak bardzo narzekać, powiedział, że zrobi badania jakie tylko trzeba, toteż musze poszukać jakiegos dobrego miejsca we Wro :)
moj tez zly nie jest, przed pierwsza stracona ciaza jak pol roku nie moglam zajsc to mowil, ze badan nasienia nie zrobi, a jak sie zdecydowal to okazalo sie, ze zaciazylam

reklama
Do góry