reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny sądzicie że to mogą być dni płodne w 20 dc?

Owu mogła się przesunąć ...jeśli ja miałam podczas okresu a powinna być w środku cyklu, to Ty chyba równie dobrze możesz mieć później ? Nie możesz zrobić testu ?

Ruda - :tak: wybacz mi kochana niewiedzę, tylko Was zamęczam pytaniami. Dla mnie to wszystko jest dziwne ... zwłaszcza, że tyle lat i nic się nie dzieje ... przecież raz się udało, to czemu teraz się nie udaje ? No nie ogarniam tego zwyczajnie, a staram się jeszcze nie schizować :-) :) chociaz powiem Ci, że robi się coraz trudniej .. jeszcze presing rodziców nie pomaga, w tym znajomych, sąsiadek ... wiem powinnam mieć to (___)___) ...tylko ten mój wiek mnie dobija, bo czasu coraz mniej ....
Moja znajoma przez długi czas nie mogła mieć dzieci ... zdecydowali się na in vitro i w 5 miesiącu ciąży poroniła bliźniaki ... :sad:
Powinno się wrzucić na luz, ale czy się da ?
Wiem, że @ przyjdzie... a ja zamiast myślec o kolejnej szansie , myślę o tym że znowu wszystko szlag trafi bo kolejna @ przyjdzie.

Chyba mam jeden z tych beznadziejnych dni ... wybacz moje smęcenia :)

reklama
Och Ruda ... obyś miała rację, obyś miała cholerna rację ... :)

Nessi ile masz lat?
Mam takie same myśli co Ty .. Z córcia tak szybko nam się udało .. A teraz cykl za cyklem i nic ...

Lyara chyba to możliwe. Ale ten śluz co opisujesz nie uznalabym za płodny. Może się jeszcze zmieni.
Jak go wpisałam w ovu friend to od razu mi pokazało dni płodne, poczytałam też, że to może być pierwszy właśnie objaw dni płodnych

Owu mogła się przesunąć ...jeśli ja miałam podczas okresu a powinna być w środku cyklu, to Ty chyba równie dobrze możesz mieć później ? Nie możesz zrobić testu ?

Ruda - :tak: wybacz mi kochana niewiedzę, tylko Was zamęczam pytaniami. Dla mnie to wszystko jest dziwne ... zwłaszcza, że tyle lat i nic się nie dzieje ... przecież raz się udało, to czemu teraz się nie udaje ? No nie ogarniam tego zwyczajnie, a staram się jeszcze nie schizować :-) :) chociaz powiem Ci, że robi się coraz trudniej .. jeszcze presing rodziców nie pomaga, w tym znajomych, sąsiadek ... wiem powinnam mieć to (___)___) ...tylko ten mój wiek mnie dobija, bo czasu coraz mniej ....
Moja znajoma przez długi czas nie mogła mieć dzieci ... zdecydowali się na in vitro i w 5 miesiącu ciąży poroniła bliźniaki ... :sad:
Powinno się wrzucić na luz, ale czy się da ?
Wiem, że @ przyjdzie... a ja zamiast myślec o kolejnej szansie , myślę o tym że znowu wszystko szlag trafi bo kolejna @ przyjdzie.

Chyba mam jeden z tych beznadziejnych dni ... wybacz moje smęcenia :)
Możliwe... Robiłam wczoraj, był negatyw, a robię o tej samej porze koło 17-18 więc dziś zrobię tak samo. No wiesz, biorąc pod uwagę że krwawiłam do 15dc to różnie może być :D
Niewiedzą się nie martw, po to tu jesteśmy żeby się wspierać, i sobie w jakiś sposób pomagać, albo wiedzą, albo po prostu wsparciem...Wiem jak to zabrzmi, ale spróbuj zająć myśli czymś innym, słyszałam że to pomaga.. Że im bardziej wyliczamy, spinamy się to tym gorzej dla nas... Wiem jakie to ciężkie...

No tak ... ale na tych zdjęciach jest że powinna być twarda przed rozpoczęciem cyklu ,

Ja mam problem z tą ''miekkością'' niby przed okresem powinna być twarda ..a moja ma nieregularny kształt ...i rozłazi się po bokach :-p może jakaś felerna jest ...

Lux - no-spa, no-spa :tak:
mam tak chory zoladek, ze unikam lekow jak moge wiesz

reklama
Do góry