reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
HappyMum dziękuję :) A Ty przestań się przejmować i zacznij się cieszyć, bo jest czym kochana !!! Poglaskaj brzuszek ode mnie :*

Shiira bo to piękne... cud poczęcia dziecka pojawia sie znacznie wczesniej niż nam sie wydaje. Dziecko zaczyna najpierw żyć w nas, w naszych głowach... to my tworzymy to dziecko w sobie, wytwarzamy w sobie wielkie pokłady miłości, wypraszamy u tego na górze jeszcze jedno życie... i ono się pojawia, najpierw tam na górze, później u nas na ziemi:)

HappyMum89 - Ładnie rośnie, to nie powód do strachu tylko radości ... ale jak się martwisz, to i tak Cię nie uspokoimy więc zadzwoń do gina :) uspokoi cię przynajmniej.

A ja dziś się wcisnęłam do swojej starej z I ciąży Dżin na 14:40 więc zobaczymy co powie ... może będzie lepsza niż obecna, która tylko starać się każe ... może mi chociaz jakieś badania zleci...
a tamta nie zlecila badan?

Nessi kazda ma takie dni. Dokladnie nowy cykl nowe szanse. Koedys sie uda. Mam znajoma co starala sie 8 lat. Przetykali jej jajowych, podawali hormony w zastrzykach cuda nie widy, juz prawie rozwodzila sie z mezem. Postanowili adoptowac. Dzien przed wizyta bach dwie kreski a po dwoch latach drugie. Wiem 8 lat to strasznie dlugo ale skoro innym sie udaje to dlaczego nam.ma sir nie udac?

Shiira ruda ma przewaznie racje :-) u nas tez synek bach za pierwszym razem a teraz juz 6 cykl. Tlumacze sobie ze co.ma byc to bedzie.
Dawaj cegle :-)

Lyara a od kiedy ty liczysz? Bo cykl zaczyna sie od @ a ty wsumie nie wiesz kiedy mialas bo krwawilas dwa.miesiace

Happymum idealny przyrost :-) tylko sie cieszyc

Czarna zdajesz sobie sprawe ze jak dostane a ty mnir nakrecasz czarownico to do.mnie przyjedziesz? Haha nawet z synkiem łóżeczko mam :-)

Ja Ciebie nie nakręcam, ja Ci to miesiąc temu przepowiedziałam:) Jak z moich przepowiedni nic nie wyjdzie to kiepska ze mnie Wiedzma:D

Właśnie mam taki bardziej wodnisty, czuję jakbym miała tam wilgotno...Ale nie jest rozciągliwy ten śluz, z tego co wynalazłam w necie to taki wodnisty jest przed tym płodnym ale już się niby zalicza jako płodny, jakoś tak :)

Hej Lyara, super, ze krwawienia ustaly! Ślub wodnisty jest zaraz przed rozciągliwym, takze lada moment powinna byc owu. :)

Dziewczyny sądzicie że to mogą być dni płodne w 20 dc?

Pewnie że moze byc, mialam tak w poprzednim cyklu, mimo, ze normalnie mam 28dniowe, to poprzesuwalo mi sie tak bez przyczyny i mialam cykl 33 dniowy - a owu w 21dc!
Jesli po zabiegu mozesz sie przytulac, to jeszcze mozesz z mężem na dniach poprawić przytulanki żeby byla wieksza szansa :)

W sierpniu 34 :confused: ... cholera niech mnie ktoś cegłą rąbnie .... na dobre mi to wyjdzie :growl::wink::-) :)

Nessi, ja dopiero o pierwsze sie staram, a 34 wybiło mi miesiac temu.. damy rade!
z tym cyklem rzeczywiscie moze byc tak, ze termin @ (lub braku @ :) ) masz lada dzien, bo owu bylo bardzo wczesnie u Ciebie w tym cyklu..

znalazłam ten link z szyjka macicy! :) http://www.nprtech.ehost.pl/Szyjka-macicy.html

reklama
Cześć dziewczyny, i dziś i mnie dzień straconych nadziei @ się powoli rozkręca. Niby nic nie boli ale już pojawiło się plamienie jak w pierwszym dniu @ nie nastawialam się jakoś pozytywnie ale dziś zostałam pozbawiona wszelkich złudzeń co mnie martwi to jest o kilka dni wcześniej bo to dopiero 24 dzień cyklu więc za wcześnie.

Załamka, nadal nie wybrałam tego endo, może polecacie kogoś w Częstochowie?

CzarnaMadzia bardzo ładnie to wszystko opisałaś, poniekąd się zgadzam, tylko dlaczego skoro już bóg mi dał mój cud to postanowił mi go zabrać jak ostatni i najgorszy...
Ja teraz zostałam z tymi pokladami miłości, z planami, z wykreowana przyszłością i nie wygląda ona tak jak to się w rzeczywistości przedstawia :(

Lyara mnie po zabiegu lekarz kazał poczekać na ustapienie krwawienia i pozwolił na seks ale tylko w prezerwatywie a że nie lubimy to tak jak mówił że bez zabezpieczenia możemy się kochać po jednym pełnym cyklu nie licząc tego od zabiegu czyli w zasadzie po dwóch cyklach, jeśli wyliczać czas po zabiegu. Teraz mogę nie pamiętać dlaczego tak ale chyba chodziło o moje bezpieczeństwo by mogło się wszystko zagoic i by nie doszło do zakażenia i przekazywania bakterii w momencie gdy byłam na nie szczególnie narażona.

Ostatnia edycja:
Do góry