reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny mimo ze nie naleze juz do watku bardzo wam kibicuje i wiem co to znaczy zawod i rozczarowanie comiesieczne.
Macie duza wiedze i cenie sobie wasze zdanie.
Tak jak pisalam wynik z pt bety byl 182
A wynik z wczoraj to 787. Czy myslicie ze jest ok ? Nie za duzy jak na 72h ?Czytalam ze powinien byc 114 %
Ja jestem jakas nienormalna ze wszystkim tak sie przejmuje ale jak czlowiek sie staral tak bardzo o ta ciaze to teraz sie o nia boje.
Mam nadzieje ze zrozumiecie.

Jak go wpisałam w ovu friend to od razu mi pokazało dni płodne, poczytałam też, że to może być pierwszy właśnie objaw dni płodnych

Możliwe... Robiłam wczoraj, był negatyw, a robię o tej samej porze koło 17-18 więc dziś zrobię tak samo. No wiesz, biorąc pod uwagę że krwawiłam do 15dc to różnie może być :D
Niewiedzą się nie martw, po to tu jesteśmy żeby się wspierać, i sobie w jakiś sposób pomagać, albo wiedzą, albo po prostu wsparciem...Wiem jak to zabrzmi, ale spróbuj zająć myśli czymś innym, słyszałam że to pomaga.. Że im bardziej wyliczamy, spinamy się to tym gorzej dla nas... Wiem jakie to ciężkie...
Gin dal ci juz zielone swiatlo po tym wszystkim ?

Dziewczyny mimo ze nie naleze juz do watku bardzo wam kibicuje i wiem co to znaczy zawod i rozczarowanie comiesieczne.
A wynik z wczoraj to 787. Czy myslicie ze jest ok ? Nie za duzy jak na 72h ?Czytalam ze powinien byc 114 %
Ja jestem jakas nienormalna ze wszystkim tak sie przejmuje ale jak czlowiek sie staral tak bardzo o ta ciaze to teraz sie o nia boje.
bardzo ladnie Ci beta przyrasta i nic sie nie stresuj, moze blizniaki? mojej bratowej bardzo szybko rosla i tez sie martwila, ale to dobry znak :biggrin2:

Hej dziewczęta :)

Po wielkim oczekiwaniu, ogromnej nadziei już ani śladu ... 1 dzień spóźnienia i @ przyszła. No cóż ... W sumie przyzwyczaiłam się do tego widoku i nie powinno mnie to dziwić, ale jednak gdzieś w środku czuję ból i rozczarowanie. A więc 5 cs za Nami. Nieudany. Kolejny nieudany. Może jednak ten 6 będzie szczęśliwy ... Tracę nadzieję i powoli chyba staje się obojętna jeżeli wiecie o czym mówię. Już nie czuję tej ekscytacji, tego podniecenia "może się udało!" ... gdzieś w srodku mimo tej wielkiej nadziei kołacze się myśl "po co głupia masz ta nadzieję?przeciez na pewno znów się nie udalo" ... ehh :) dajcie mi kopa ... proszę ...

Nessi z szyjka nie pomogę. Kompletnie się nie orientuję. Robiłaś test, że masz absolutną pewność że to nie ciąża?
Tez zawsze mialam wyrzuty ze sie nakrecalam ale to bylo silniejsze. Trzymam kciuki za szczesliwa 6 !

Kochana nie przejmuj się na zapas:* Endo kiedy odwiedzasz?:)

Ruda 6 raz będzie szczęśliwy:*

Shiira, Nessi - nasza najlepsza bronią jest niestety cierpliwość, to niestety Aniołek decyduje kiedy schodzi na ziemie nie my:) Ale mogę Wam obiecać że nasze przyszłe dzieci wszystkie tam czekają żeby do nas się wreszcie przytulic.. i im też się spieszy:)

Madzia ... cholera ... ale żeś napisała ... dotknęło mnie do głębi ... siedzę i łzy kapia po policzkach ... jestem nienormalna ... :D

HappyMum89 - Ładnie rośnie, to nie powód do strachu tylko radości ... ale jak się martwisz, to i tak Cię nie uspokoimy więc zadzwoń do gina :) uspokoi cię przynajmniej.

A ja dziś się wcisnęłam do swojej starej z I ciąży Dżin na 14:40 więc zobaczymy co powie ... może będzie lepsza niż obecna, która tylko starać się każe ... może mi chociaz jakieś badania zleci...

reklama
Nessi kazda ma takie dni. Dokladnie nowy cykl nowe szanse. Koedys sie uda. Mam znajoma co starala sie 8 lat. Przetykali jej jajowych, podawali hormony w zastrzykach cuda nie widy, juz prawie rozwodzila sie z mezem. Postanowili adoptowac. Dzien przed wizyta bach dwie kreski a po dwoch latach drugie. Wiem 8 lat to strasznie dlugo ale skoro innym sie udaje to dlaczego nam.ma sir nie udac?

Shiira ruda ma przewaznie racje :-) u nas tez synek bach za pierwszym razem a teraz juz 6 cykl. Tlumacze sobie ze co.ma byc to bedzie.
Dawaj cegle :-)

Lyara a od kiedy ty liczysz? Bo cykl zaczyna sie od @ a ty wsumie nie wiesz kiedy mialas bo krwawilas dwa.miesiace

Happymum idealny przyrost :-) tylko sie cieszyc

Czarna zdajesz sobie sprawe ze jak dostane a ty mnir nakrecasz czarownico to do.mnie przyjedziesz? Haha nawet z synkiem łóżeczko mam :-)

Do góry