reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
hej a ja mam wolne :laugh2:
Madzia przepisy extra, na pewno z czegos skorzystam, bo kocham makarony w masz fajne przepisy na nie :biggrin2:

apropo zarcia ja mam dzis na obiad gnocchi z warzywami, sosem pomidorowym i mozzarella na obiad, zapraszam glodomory :zawstydzona/y:

Czarna niby sie nie cieszymy na @ ale to jednak zawsze nowy cykl starań :)
A wypróbuje na pewno bo ja tylko z przepisami :) bez nie lubię gotować :)
W ogole podpisuje sie pod tym do któraś z Was juz pisała bardzo ładna jesteś i te oczy :)

Ruda to kciuki .

Ktos dzis pochwali sie 2 kreskami ?:)
ale fajne te przepisy macie :)

Ja jak pomyśle ze dzis mam dos gotować chyba ze maz zrobi ta przyjemności mnie odciąży :)

Czarna obys sie nie mylila bo nie mam w domu nawet pol podpaski :-) dopiero sie zbieram na zakupy. Fajnie by bylo zobaczyc te dwie kreseczki :-) ale czuje ze marne szanse

Witam się z rana :)
Ja dziś kulinarnie nie poszaleję bo młody ma wirusówkę, - :-) :) uroki przedszkola heh
I co z tymi kreskami ?

reklama
Do góry