reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Taa, sobota ... niby wolny weekend ale roboty w domu zawsze pełno ...:baffled:
Hej przynajmniej jest śnieg! Róbcie zdjęcia bo ponoć ma długo nie leżeć :-) :) może nawet krócej niż chłop Lux w łóżku :laugh2:

reklama
Moze ja sie pochwale za 2 tyg. dwoma kreskami, w czwartek mialam iui i 3 pecherzyki. O 12 jade zobaczyc czy pekly, w sumie powinny bo zastrzyk mialam, ale ze ja pechowa jestem wiec...

Czarna niby sie nie cieszymy na @ ale to jednak zawsze nowy cykl starań :)
A wypróbuje na pewno bo ja tylko z przepisami :) bez nie lubię gotować :)
W ogole podpisuje sie pod tym do któraś z Was juz pisała bardzo ładna jesteś i te oczy :)

Ruda to kciuki .

Ktos dzis pochwali sie 2 kreskami ?:)
ale fajne te przepisy macie :)

Ja jak pomyśle ze dzis mam dos gotować chyba ze maz zrobi ta przyjemności mnie odciąży :)

Mi wczoraj urodzinowo mąż gotował, schabowy i frytki, bo tylko to potrafi zrobić:) Ale się ciesze bo wiem że z miłością te jedzonko było:) To jak wypróbujesz, koniecznie daj znać:)
Ja to na zdjęciach jak wampir wychodzę, światło się ode mnie odbija, i oczy mi bardzo jasne wychodzą:p

Czarna obys sie nie mylila bo nie mam w domu nawet pol podpaski :-) dopiero sie zbieram na zakupy. Fajnie by bylo zobaczyc te dwie kreseczki :-) ale czuje ze marne szanse

Nie kupuj podpasek tylko test:D Wiedźma Ci to przepowiada:) a krwawienia przed @ przyszły?

Moze ja sie pochwale za 2 tyg. dwoma kreskami, w czwartek mialam iui i 3 pecherzyki. O 12 jade zobaczyc czy pekly, w sumie powinny bo zastrzyk mialam, ale ze ja pechowa jestem wiec...

No kochana, ja trzymam kciuki! Za bliźniaki, a co?:))

Ja mogę się pochwalić super pozytywna wiadomościa - dostałam w końcu @!:))
Nowy cykl, nowe szanse :-)

Ruda ja mam przeczucie że @ nie przyjdzie, mam nadzieje że się nie mylę:))
Ruda ja też mam nadzieję że nie przyjdzie @ u ciebie :-)

To czekamy na twoje dwie kreseczki :-D

Mile wiadomości w sobotę.

A u mnie piekarnik rączkę kaput. Był właściciel rozbroili razem wszystko i dupa. Właściciel jeszcze wezwał na 13 elektryka żeby się upewnić czy nic z niego już nie będzie. Bo kasę to ja mam nadzieję że on wylozy na nowy piekarnik.
No nic zobaczymy

reklama
Haha dziewczyny przepraszam za wprowadzenie w blad ale.okres jednak.nie 17 a 21'nie wiem jak ja.to liczylam.
Ostatni byl 26.12 a cykle 26 dni to jak w.morde szczelil wychodzi 21 a.nie 17. Wiec jeszcze troche

Czarna nie ma ale jak do okresu jeszcze 4 dni to jeszcze moze przyjsc plamienie

Do góry