Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zagon samca do roboty!moj samiec spi, ja piore, gotuje, myje naczynia i wez sie ciesz z wolnej soboty jak roboty w domu ogrom
Moze ja sie pochwale za 2 tyg. dwoma kreskami, w czwartek mialam iui i 3 pecherzyki. O 12 jade zobaczyc czy pekly, w sumie powinny bo zastrzyk mialam, ale ze ja pechowa jestem wiec...
niech odespi, robil po 12-13 godzin caly tydzien ale jak wstanie to porobi w domu, wyjscia nie maZagon samca do roboty!
Czarna niby sie nie cieszymy na @ ale to jednak zawsze nowy cykl starań
A wypróbuje na pewno bo ja tylko z przepisami bez nie lubię gotować
W ogole podpisuje sie pod tym do któraś z Was juz pisała bardzo ładna jesteś i te oczy
Ruda to kciuki .
Ktos dzis pochwali sie 2 kreskami ?
ale fajne te przepisy macie
Ja jak pomyśle ze dzis mam dos gotować chyba ze maz zrobi ta przyjemności mnie odciąży
Czarna obys sie nie mylila bo nie mam w domu nawet pol podpaski :-) dopiero sie zbieram na zakupy. Fajnie by bylo zobaczyc te dwie kreseczki :-) ale czuje ze marne szanse
Moze ja sie pochwale za 2 tyg. dwoma kreskami, w czwartek mialam iui i 3 pecherzyki. O 12 jade zobaczyc czy pekly, w sumie powinny bo zastrzyk mialam, ale ze ja pechowa jestem wiec...
Nowy cykl, nowe szanse :-)Ja mogę się pochwalić super pozytywna wiadomościa - dostałam w końcu @!)
Ruda ja też mam nadzieję że nie przyjdzie @ u ciebie :-)Ruda ja mam przeczucie że @ nie przyjdzie, mam nadzieje że się nie mylę)
To czekamy na twoje dwie kreseczkiMoze ja sie pochwale za 2 tyg. dwoma kreskami, w czwartek mialam iui i 3 pecherzyki. O 12 jade zobaczyc czy pekly, w sumie powinny bo zastrzyk mialam, ale ze ja pechowa jestem wiec...