reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nowy cykl, nowe szanse :-)

Ruda ja też mam nadzieję że nie przyjdzie @ u ciebie :-)

To czekamy na twoje dwie kreseczki :-D

Mile wiadomości w sobotę.

A u mnie piekarnik rączkę kaput. Był właściciel rozbroili razem wszystko i dupa. Właściciel jeszcze wezwał na 13 elektryka żeby się upewnić czy nic z niego już nie będzie. Bo kasę to ja mam nadzieję że on wylozy na nowy piekarnik.
No nic zobaczymy
a mialam sie pytac wlasnie jak tam piekarnik

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Ja mam dzisiaj teścia ;) zabraliśmy go na wycieczkę wiec zjemy poza domem ;)
Choć mi jeść się w ogóle nie chce... prędzej zwracać :/ i nie ważne czy coś zjem czy jestem głodna czy cokolwiek. Ale cierp ciało ;)

Poza tym u nas dużo śniegu spadło

Cześć kobietki!
Trochę mnie tu nie było więc już się poprawiam i wracam. Co u mnie? Mamy już 12 dzień cyklu, wydaje się, że mam dni płodne, nie mierzę temperatury bo nie mogę się obudzić o 6. ;) Ja teraz czekam na koleżankę i robimy domowy salon piękności, między innymi zmieniam delikatnie kolor włosów a raczej trzeba ogarnąć odrosty. Mój chłop pojechał do fryzjera, ciekawe z jaką fryzurą przyjedzie. :)
Co u was laski? Która z was jak mnie nie było oznajmiła, że pojawiły się dwie kreski? :)

Haha dziewczyny przepraszam za wprowadzenie w blad ale.okres jednak.nie 17 a 21'nie wiem jak ja.to liczylam.
Ostatni byl 26.12 a cykle 26 dni to jak w.morde szczelil wychodzi 21 a.nie 17. Wiec jeszcze troche

Czarna nie ma ale jak do okresu jeszcze 4 dni to jeszcze moze przyjsc plamienie

Trzymam kciuki żeby plamienie nie przyszło:))

Strawbelka zaciskam kciuki i czekam na dobre wiesci !
Ruda oby @ nie przyszla, potrzeba nam kreseczek !
Czarna super ze potrafisz dobrze gotowac. Pomozesz takim nieukom jak ja heh
Taa sobota i to sprzatanie ehh a w poniedzialek znowu balagan heh
Zycze wszystkim udanej soboty

reklama
Trzymajcie 6 cs wystarczy. :-)

Ja dzisiaj nie sprzatam, maz mial wczoraj wychode a ze pozno wrocil to teraz musi sie zrewanżować. Za to.ja wybieram sie dzisiaj do kina :-)

Do góry